Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017



Το έχω πει πολλες φορές και θα το ξανά πω,η Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει μία από τις καλύτερες metal σκηνές παγκοσμίως.Δεν έχει ανάγκη να ζηλέψει τίποτα και κανέναν,αυτό που χρειάζεται είναι εμείς να υποστηρίξουμε τις μπάντες και μακάρι να υπάρξουν εταιρίες για να βοηθήσουν αυτά τα συγκροτήματα.

Οι Doomocracy είναι μία περίπτωση συγκροτήματος που κάποια στιγμή στο μέλλον θα συμπεριληφθούν στα κλασσικά εκείνα μεγάλα συγκροτήματα και ο καινούργιος τους δίσκος, "Visions And Creatures Of Imagination" θα θεωρείτε ενα διαχρονικό διαμάντι στο πάνθεο των doom metal αριστουργημάτων.Μετά απο ενα καταπληκτικό ντεμπούτο το 2014,με την ονομασία "The End Is Written", στις 13 Μαρτίου κυκλοφορούν τη καινούργια δεύτερη δουλειά τους απο τη Steel Gallery Records. 


Πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι τη μίξη, master και την παραγωγή την ανέλαβε ο τεράστιος Jim Morris και έγινε στα Morisound Studios,επομένως καταλαβαίνετε ότι ο ήχος του άλμπουμ είναι απλά τέλειος. Οκτώ συνθέσεις συνολικής διάρκειας 52 λεπτών θα σας πείσουν για την ποιότητα του άλμπουμ, κομμάτια όπως τα "Ghosts Of The Past" ,"Guardian Within" θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά με τα απίστευτα ριφ τους, στο "Lucid Plains Of Ra" θα ταξιδέψετε στους αρχαίους θεούς της Αιγύπτου,ενώ στο οκτάλεπτο έπος "One With Pain" απλα θα παραμιλάτε.

Σημαντικό να αναφέρουμε ότι σε τέσσερις συνθέσεις του δίσκου στα πλήκτρα συμμετέχει ο Miquel Robaina των Memento Mori, ενώ για άλλη μία φορά η φωνή του Μιχάλη Σταυρακάκη είναι συγκλονιστική. Οι κιθάρες μαγεύουν με τα βαριά και ασήκωτα ριφς και η δουλειά που έχει κάνει ο Μινάς Βασιλάκης στα ντραμς είναι άξια επαίνου.Μην κάνετε το λάθος και προσπεράσετε το συγκεκριμένο έπος,σε όσους αρέσουν οι Candlemass,Solitude Aeturnus,Memento Mory,Memory Garden και όχι μόνο θα παραμιλάτε. Ήδη οι Έλληνες Doomocracy γράφουν τη δική τους ιστορία στη metal μουσική με χρυσά γραμματα και απ'ότι φαίνεται έχουν πολύ μέλλον ακόμα!!! 9/10!!!

ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ:
The End Is WrittenFull-length2014


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου