Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

AHERUSIA Live in Second Skin 


Κυριακή 2 Απριλίου

Άνθρωποι όλων των ηλικιών, γνωστές και άγνωστες φάτσες βρέθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο Second Skin για να απολαύσουν από κοντά τους AHERUSIA όπου με την συμμετοχή θεατρικής χορωδιακής ομάδας απέδωσαν με επιτυχία τον Προμηθέα, την πρόσφατη τρίτη δισκογραφική δουλειά της μπάντας. 
Σε έναν χώρο που ταίριαξε πολύ στο ύφος και σε μία ατμόσφαιρα μυστικισμού, ο κόσμος απόλαυσε και συμμετείχε στο show που μας παρουσίασαν οι Έλληνες folk black metallers. 
Οι AHERUSIA ανέβηκαν στην σκηνή στις 21:00 και αφού απέδωσαν το έργο τους αυτούσιο, συνέχισαν με κομμάτια από προηγούμενα albums, τελειώνοντας την ξεχωριστή αυτή βραδιά περίπου τα μεσάνυχτα.  
Μία ακόμη βραδιά λοιπόν, με ελληνική ταυτότητα, σεβασμό και πολύ πάθος από την μπάντα που αν και 'λαβωμένη' από την απουσία της κυριολεκτικά λαβωμένης στο πόδι, κιθαρίστριας Arcania, τα έδωσε όλα επί σκηνής. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τις Παρασκευές και τα Σάββατα του Μαίου στο θέατρο της Ημέρας όπου ο Προμηθέας θα παρουσιάζεται εκεί, σε ένα θέαμα που δύσκολα κανείς βλέπει και ακούει συχνά.








Aherusia - Anonymous (Ανώνυμος) live @ Second Skin club 2017 HD

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου