Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

      

     Στις 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες hard rockers Hideaway έκαναν το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα, κυκλοφορώντας το παρθενικό τους στούντιο άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο υπό τη σκέπη της Lion's Pride Music από τη ΔανίαΗ μπάντα σχηματίστηκε το 2010 από τον κιθαρίστα Ντίνο Γεωργίου και τον κιμπορντίστα Πέτρο Παπαδημάτο. 
     Πρόκειται για έναν μελωδικό Hard Rock/AOR δίσκο που δεν υστερεί σε κανένα τομέα: Η κρυστάλλινη παραγωγή, το άψογο rhythm section, οι εξαιρετικές, καλοδουλεμένες (και βαριές όπου απαιτείται) κιθάρες με τα εντυπωσιακά σολαρίσματα και τα όμορφα πλήκτρα, συνοδεύονται από μια υπέροχη καθαρή και μελωδική φωνή που ταιριάζει απόλυτα με το μουσικό ύφος των 80's που κυριαρχεί στα 11 κομμάτια που μας χαρίζει η παρέα απ' την Αθήνα. Οι συνθέσεις, απλές, μελωδικές και γεμάτες έμπνευση και φρεσκάδα, έχουν άμεσο (μουσικό) αντίκτυπο, καθώς από την πρώτη στιγμή μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί πλήρως κάθε μουσικό όργανο, καθώς και το τι ακριβώς ακούει. Οι όμορφες εναλλαγές στα τραγούδια και τα ρεφρέν που γράφτηκαν για να μείνουν, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα ευφορίας στον ακροατή, σε συνδυασμό με το όμορφο εξώφυλλο, υπόσχονται δυνατά συναισθήματα που θα (μας) ταξιδέψουν σε κάθε ακρόαση. Ακόμα και ο πιο φανατικός πολέμιος του είδους όσο και να ψάξει, fillers δε θα βρει σε καμία περίπτωση στο άλμπουμ, καθώς όλες οι συνθέσεις είναι άρτιες και καθεμιά απ' αυτές συμπληρώνει το μικρό αυτό μουσικό ΄΄αριστούργημα΄΄.
     Οι Hideaway κέρδισαν τις εντυπώσεις και πέτυχαν κάτι πολύ σημαντικό από την πρώτη κιόλας στιγμή: Έθεσαν από την αρχή πολύ ψηλά τον πήχη, γεμίζοντας προσδοκίες και προσμονή για τη συνέχεια.  Ευχή και ελπίδα, η συνέχεια να είναι αντάξια του ντεμπούτου τους. ΄΄Καθήκον΄΄ των Hideaway είναι να συνεχίσουν να τιμούν το ιδίωμα που αγαπούν και αγαπάμε. Χρέος τους είναι να μην απογοητεύσουν όλους εμάς και κυριότερα τους εαυτούς τους. Επενδύστε λοιπόν άφοβα σε ένα δίσκο που γράφτηκε για να μείνει στην πρώτη γραμμή, μαζί με τα πιο αγαπημένα άλμπουμ που έχει ο καθένας στο νου.

Βαθμολογία: 9/10

* Το άλμπουμ παρουσιάστηκε στις 23 Οκτωβρίου από τον Δημήτρη Παλούδη στο Eternal Radio στην εκπομπή του Μίλτου Μαρίνη Night Sky.

Hideaway are:

Manos Fatsis (φωνητικά)
Johny Kontos (μπάσο)
Dimitris Paloudis (κιθάρες)
Dinos Georgiou (κιθάρες)
Peter Papadimatos (πλήκτρα)
Harris Georgiou (ντραμς)


Facebook: https://www.facebook.com/HideawayGR

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου