Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020


Με μια αναπάντεχη ανακοίνωση στις 28 Σεπτεμβρίου του 2019, οι METALLICA ενημέρωναν το κοινό τους, πως οι περιοδείες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, θα ακυρώνονταν λόγω της εσπευσμένης εισόδου του frontman της μπάντας, James Hetfield σε κλινική αποτοξίνωσης, από τις ουσίες που ήταν εθισμένος.

Έκτοτε τα νέα για τον δημοφιλή κιθαρίστα/τραγουδιστή είναι μηδαμινά. Κανείς δεν τον έχει δει, κανείς δεν του έχει μιλήσει, πέρα από τον στενό του κύκλο από όπου δεν έχει διαρρεύσει τίποτα προς τον τύπο.  Ωστόσο το περασμένο καλοκαίρι, ο James είχε συμφωνήσει να δανείσει δέκα αυτοκίνητα, "restomod American cruisers" για μία έκθεση με τίτλο: Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection, στο μουσείο αυτοκινήτου Petersen στο Los Angeles. 

H είδηση απέκτησε άλλη διάσταση όταν μετά από ανακοίνωση του μουσείου, έγινε γνωστό πως ο James, θα παρευρεθεί την ημέρα της έκθεσης στο μουσείο, σημαίνοντας τον συναγερμό σε κάθε είδους μέσο ενημέρωσης, καθώς αυτή θα ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του μετά τις 30 Σεπτέμβρη, όταν και έγινε γνωστό από τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας ότι ο φίλος και συνάδελφος τους θα μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. 


Το Metal Nuovo συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες και βίντεο, του James Hetfield από την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο.












O James μαζί με τους υπόλοιπους METALLICA αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση και επί σκηνής, 1 & 3 Μαΐου στο Epicenter Festival,  Charlotte Motor Speedway, το πρώτο απο μια σειρά φεστιβάλ που θα παίξουν διήμερα.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου