Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020



Ένα από τα κυριότερα ερωτήματα που ταλανίζουν το κοινό, είναι αν οι IRON MAIDEN έχουν ηχογραφήσει νέο δίσκο. Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι πολλά, ωστόσο κάτι επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί από την ίδια την μπάντα.
Τον Μάϊο του 2019, το ιταλικό site Maiden Concerts, δημοσίευσε φωτογραφικό υλικό όπου απεικόνιζε όλα τα μέλη των IRON MAIDEN, τις γυναίκες τους και τον παραγωγό της μπάντας, Kevin Shirley στο Παρίσι, ρίχνοντας "λάδι στην φωτιά" των φημών περί νέου δίσκου, μετά το "Book Of Souls" του 2015, το οποίο ηχογραφήθηκε στο ίδιο μέρος!
Ένα άλλο στοιχείο φρόντισε να δώσει ο ίδιος ο Bruce Dickinson, καθώς κατά την διάρκεια της Αμερικανικής περιοδείας της μπάντας το καλοκαίρι του 2019, απευθυνόμενος στο κοινό του Oakland στην California, είπε: "Νέα τραγούδια IRON MAIDEN. Συντομότερα από όσο νομίζετε", ενώ κατά το show τους στο Nashville είπε πως τα νέα κομμάτια των IRON MAIDEN, δεν είναι πέρα από τα όρια των πιθανοτήτων.


Τελευταίο λιθαράκι στο βουνό πληροφοριών πρόσθεσε και ο παραγωγός επί σειρά ετών του συγκροτήματος, Kevin Shirley κατά την προσωπική του ανασκόπηση για το 2019, στους λογαριασμούς του στα social media. Η τοποθέτηση του ήταν σύντομη αλλά επιβεβαίωσε πως βρισκόταν για τρεις μήνες στο Παρίσι, στις αρχές του 2019, για ένα  "ανώνυμο αλλά όχι πολύ μυστικό project", το οποίο τελείωσε με δυνατό κουδούνισμα στα αυτιά του...
Κάπως έτσι ο David "Gus" Griesinger, συντάκτης του backstageaxxess.com γνωρίζοντας όλα αυτά, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, στην συνέντευξη που πήρε από τον drummer της μπάντας Nicko Mcbrain, στο British Drum Co χώρο της έκθεσης NAMM, στο Anaheim της California.
Ερωτώμενος αν οι IRON MAIDEN δουλεύουν πάνω σε νέο δίσκο ο Nicko απάντησε: "Προσέξτε αυτόν τον χώρο: IronMaiden.COM. Αυτό έχω να πω μόνο". Προσπαθώντας να εκμαιεύσει κάτι παραπάνω ο Griesinger ρώτησε αν αυτό σημαίνει πως οι φίλοι της μπάντας πρέπει να περιμένουν κάτι σύντομα, ο Nicko αποκρίθηκε: " Όχι δεν είπα κάτι σύντομα, και δεν είπα "πιθανόν". Είπα απλά να προσέχετε αυτόν τον χώρο. Μην βάζετε λόγια στα στόματα τους". 


Αν οι αναφορές είναι αληθινές ο διάδοχος του "Book Of Souls" θα "προσγειωθεί" κάποια στιγμή φέτος στα "ράφια" μας, σηματοδοτώντας τον 17ο δίσκο των heavy metal θρύλων Iron Maiden.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου