Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020



Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το νέο της πολύ-αναμενόμενης, καινούργιας δισκογραφικής δουλειάς, των Αμερικανών thrashers TESTAMENT!
Χωρίς να έχει προηγηθεί καμία επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την μπάντα, το νέο κυκλοφορίας του νέου δίσκου TESTAMENT, "προδόθηκε" από τον...μόνιμο "ρουφιάνο" του διαδικτύου, δηλαδή το Apple Music! Πιο συγκεκριμένα σε μία από τις λίστες του, αναφέρεται πως ο δίσκος των TESTAMENT με τίτλο  "Titans Of Creation", θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου. Παραγωγός του είναι ο Juan Urteaga (EXODUS, EXHUMED, MACHINE HEAD) όπως και στα προηγούμενα δυο albums των TESTAMENT και την μίξη έχει κάνει ο Βρετανός, βετεράνος παραγωγός και τωρινός κιθαρίστας των JUDAS PRIEST, Andy Sneap

Το "Titans Of Creation" album είναι ο διάδοχος του "Brotherhood Οf  Τhe Snake" του 2016 και ήδη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον γύρω από αυτό, καθώς πέρα από μια νέα δουλειά TESTAMENT, το έχει ήδη εκθειάσει ο τραγουδιστής της μπάντας, κ. Chuck Billy! Σύμφωνα με δηλώσεις του τον Σεπτέμβριο, ο νέος δίσκος των TESTAMENT θα έχει στοιχεία από MERCYFUL FATE και κάποια Black Metal μέρη, ενώ κατά την διάρκεια των προγραμματισμένων δηλώσεων του Hellfest, δήλωσε, πως το νέο υλικό θα είναι ταχύτερο απο το "Brotherhood Οf  Τhe Snake"! Με μεγάλη ανυπομονησία, αναμένουμε το πρώτο single του δίσκου που δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει, καθώς σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε στα χέρια μας ολοκληρωμένη την νέα δουλειά, των θρύλων του Thrash Metal!


Το καλύτερο μέχρι στιγμής που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε το "Night Of The Witch", το πρώτο κομμάτι που διατίθεται στο κοινό από τους TESTAMENT!


"Titans Of Creation" track listing:
01. Children Of The Next Level
02. WWII
03. Dream Deceiver
04. Night Of The Witch
05. City Of Angels
06. Ishtars Gate
07. Symptoms
08. False Prophet
09. The Healers
10. Code Of Hammurabi
11. Curse Of Osiris
12. Catacombs

Οι TESTAMENT προετοιμάζονται για την "The Bay Strikes Back 2020", Ευρωπαϊκή τους περιοδεία με τους EXODUS και τους DEATH ANGEL, με αφετηρία την Κοπεγχάγη στις 6 Φεβρουαρίου. Τελευταία στάση αυτής της περιοδείας θα είναι το Ανόβερο στις 11 Μαρτίου. Φυσικά εμείς στην Ελλάδα δεν θα δούμε αυτό το τρομερό πακέτο, αλλά θα τους απολαύσουμε να ανοίγουν για τους AMON AMARTH και τους SABATON στο φετινό RELEASE FESTIVAL...



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου