Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020


Ο Dee Snider λέει ότι το επερχόμενο άλμπουμ των AC / DC θα περιέχει "μερικές εκπλήξεις" που σχετίζονται με τον κιθαρίστα Malcolm Young.

Ο τραγουδιστής των TWISTED SISTER συζήτησε τα σχέδια των AC / DC για το νέο δίσκο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του την περασμένη Πέμπτη στις 20 Φεβρουαρίου στην εκπομπή "Trunk Nation" της SiriusXM. Ο Snider είπε: «Είχα πρόσφατα δείπνο με τον τραγουδιστή των AC / DC Brian Johnson και μιλήσαμε για την επιστροφή του συγκροτήματος. Μου είπε πολλά πράγματα και πολλά ακόμα που δεν μπορώ να αναφέρω, αλλά ξέρουμε από τις φωτογραφίες, και ο Brian το επιβεβαίωσε, ότι έχουν βρεθεί στο στούντιο και έχουν ηχογραφήσει. Το original - δεν λέω τo original line-up, γιατί κάποιοι έχουν ''φύγει'' αλλά λέω ότι η «κλασική» σύνθεση είναι και πάλι μαζί και υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις, για τις οποίες δεν μπορώ να μιλήσω, σχετικά με τον Malcolm Young θα πω ότι θα είναι ''παρών''. Οι AC / DC όπως τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε. " Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Snider επιβεβαίωσε ότι ο Johnson είναι καλά, τέσσερα χρόνια μετά την αναγκαστική του έξοδο από τους AC / DC εξαιτίας της μεγάλης περίπτωσης να υποστεί απώλεια ακοής. Τελικά αντικαταστάθηκε στην περιοδεία από τον τραγουδιστή Axl Rose του GUNS N 'ROSES. Ο Snider απάντησε στις ερωτήσεις του Twitter σχετικά με το προηγούμενο σχόλιό του ότι τα επιζώντα μέλη της AC / DC δούλευαν σε ένα νέο στούντιο άλμπουμ το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον Malcolm Young.
Αξιόπιστη πηγή μέσα από το στρατόπεδο των AC / DC, αναφέρει ότι η μπάντα ηχογραφεί νέο δίσκο στο οποίο θα χρησιμοποιεί παλιότερες ηχογραφήσεις όπου παίζει κιθάρα ο Malcolm Young σε όλα τα τραγούδια. Γνωστό περιοδικό του διαδικτύου ανέφερε εκείνη την εποχή: «Πέντε χρόνια πριν από το 15ο studio album το « Black Ice »LP (2008). . . έγραψε κυριολεκτικά εκατοντάδες τραγούδια, πολλά καταγράφηκαν και έχουν παραμείνει μέχρι τώρα. Ο Angus αποφάσισε να επιλέξει τα καλύτερα κομμάτια από τις ηχογραφήσεις που έπαιξε ο Malcolm και τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν στην ηχογράφηση στην οποία συμμετέχουν ο Phil Rudd στα drums, Cliff Williams στο μπάσο και ο Brian Johnson στα φωνητικά. " Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου