Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020


O James... πήρε την κιθάρα του και αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του φίλου του Eddie Money, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στα ιδρύματα Benefit MusiCares και The USC Eddie Money Cancer Research Fund.

Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων ήταν επίσης οι Sammy Hagar, James Hetfield (και όχι Rick Springfield όπως είχε ανακοινωθεί), George Thorogood, John Waite, Mickey Thomas, Kevin Cronin & Dave Amato των REO Speedwagon, Greg Kihn και Tommy Tutone.

 

Ο James 21 μέρες μετά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, τραγούδησε το "Baby Hold On" του εκλιπόντα Eddie Money ενώ έκανε και μια μικρή εισαγωγή για την γνωριμία του μαζί του και πως αυτή επιτεύχθηκε. 

 

" Έκανα παρέα με τον Eddie πιθανότατα τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής του, οπότε είδα την 'καθαρή' εκδοχή του." 

Γνωρίστηκαν σε ένα παιχνίδι Αμερικανικού ποδοσφαίρου των Oakland Raiders, όπου ο Eddie θα τραγουδούσε τον εθνικό ύμνο των HΠΑ.

"Τον συνάντησα πριν βγεί εκεί έξω και με εξέπληξε. Σκέφτηκα 'Ποιός είναι αυτός ο πομπώδης τύπος; Και αν τον παρατηρούσες, το έβλεπεςμ καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ήμασταν σαν δυο μεγάλα σκυλία που κινούνται σε κύκλο, το ένα γύρω από το άλλο. Ήταν κάπως αστείο. Είδα μέσα από αυτό. Είδα από τον εγωισμό του και αυτός μέσα από τον δικό μου. Καταλήξαμε φίλοι γιατί πιστεύω πως οι εγωισμοί μας, ταίριαξαν με το μέγεθος των ανασφαλειών μας."

Στο τέλος του κομματιού ο James καταχειροκροτήθηκε καθώς άφηνε την σκηνή, δείχνοντας μας πως η φωνή του διατηρείται σε φόρμα.

Το άμεσο μέλλον των METALLICA είναι άγνωστο, τουλάχιστον έως 15 Απριλίου όταν θα βρίσκονται για μια ζωντανή εμφάνιση τους στο Santiago της Χιλής και το πρόγραμμα τους να συνεχίζει κανονικά στην Νότιο Αμερική.

SITE   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου