Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

TO ΚΟΜΜΑΤΙ "DESTRUCTION OR STRENGTH" ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ AS I LAY DYING ME TA ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΔΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.

Το "DESTRUCTION OR STRENGTH" ηχογραφήθηκε με σκοπό να κυκλοφορήσει με τον τελευταίο δίσκο της μπάντας, "Shaped By Fire" το 2019. Το κομμάτι όμως έμεινε εκτός από αυτήν την κυκλοφορία. Έτσι με τις δύσκολες εποχές που ζούμε να πλήττουν οικονομικά τον οργανισμό της μουσικής, καθώς πέρα από τα συγκροτήματα υπάρχουν συνεργεία που στηνουν τις σκηνές στις συναυλίες, τεχνικοί, ηχολήπτες κ.α, οι οποίοι με τις ακυρώσεις ζωντανών εμφανίσεων δεν έχουν καμία πηγή εσόδων. Έτσι οι AS I LAY DYING αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες, ακόμη και στο BandCamp με την σημείωση "Πληρώστε ότι θέλετε" το νέο single τους, τα έσοδα του οποίου θα πάνε στο συνεργείο τους -όλο το προσωπικό- και στον κοινοφελή οργανισμό Feeding San Diego.

H μπάντα η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της τον Απριλίο στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δηλώνει:

"Αναγνωρίζουμε πως αυτό είναι ένα ανήσυχο κλίμα για όλους τώρα, για αυτό δεν υπάρχει καμία πίεση να συνεισφέρετε. Τελικά, ελπίζουμε ότι το να μοιράζουμε ακυκλοφόρητη μουσική μαζί σας θα έχει θετική επίδραση για όσους είσαστε αρκετά ενθουσιασμένοι να την ακούσετε."

"Παρακαλούμε παραμείνετε ασφαλής και ευγενικοί μεταξύ σας. Θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί."

Η τελευταία κυκλοφορία των AS I LAY DYING ονομάζεται "Shaped By Fire" και κυκλοφόρησε από την Nuclear Blast το 2019. Για την παρουσίαση αυτής της εξαιρετικής κυκλοφορίας από το METAL NUOVO πατήστε εδώ.

FACEBOOK 

INSTAGRAM 

SITE 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου