Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΔΗΛΩΝΕΙ ΩΣΤΟΣΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ BLACK SABBATH

Σε συνέντευξη του στο έντυπο Rock Candy Magazine o πρώην drummer των BLACK SABBATH Bill Ward, απάντησε στους θαυμαστές του συγκροτήματος που είδαν τον drummer να είναι απών από το reunion του 2012.

"Το εξήγησα καλά σε όσους είναι σημαντικοί για εμένα ότι ήθελα κάτι δίκαιο, πράγμα που απλά δεν έγινε", εξηγεί ο Ward και συνεχίζει λέγοντας "Ακόμη και αν κάποιος κρατούσε όπλο στο κεφάλι μου δεν θα μπορούσα να υπογράψω αυτό το συμβόλαιο. Ήταν ένα από τα πιο λυπηρά γεγονότα που έπρεπε να βιώσω στην ζωή μου και ήμουν πολύ στεναχωρημένος ειδικά για τους θαυμαστές το πως κατέληξαν τα πράγματα. Αλλά αυτό δεν με σταμάτησε από το να αγαπώ τα παιδιά (εννοεί τους έτερους BLACK SABBATH). Η καρδιά μου ανήκει στους SABBATH".

 "Πραγματικά εύχομαι στους άλλους τα καλύτερα. Αν τους αγαπώ; Ναι. Σίγουρα δεν τους απεχθάνομαι. Απλά τους εύχομαι να είναι καλά."

Στην συνέντευξη που κάλυψε ο συντάκτης Howard Johnson, o Bill Ward μίλησε εφ' όλης της ύλης. Από την καριέρα του με τους "πατέρες του μέταλ" έως την μάχη του με τις καταχρήσεις.

"Πρέπει να σέβεσαι τους υπόλοιπους. Πρέπει να μειώνεσαι και να 'κυλάς' μαζί τους. Να παίζεις μαζί τους. Όλα τα άλλα είναι ασήμαντα για εμένα".

Ο Ward συμμετείχε στο reunion του 2011 ενώ το 2012 αποχώρησε από την μπάντα. Οι Ozzy, Butler, Iommi συνέχισαν τις συναυλίες προωθώντας το album "13" παραγωγής Rick Rubin.

Κατά την διάρκεια αυτής της περιοδείας ο τραγουδιστής των Black Sabbath, Ozzy Osbourne δήλωνε στο The Pulse Of Radio :

"O Bill Ward έχει την πιο απαιτητική σωματικά δουλειά από όλους μας γιατί είναι ο 'φύλακας του χρόνου'. Προσωπικά δεν πιστεύω πως μπορούσε να τα καταφέρει. Το πιο λυπηρό είναι ότι έπρεπε να το παραδεχτεί και θα βρίσκαμε ένα τρόπο να τα καταφέρουμε, είτε με έναν drummer δίπλα του είτε με κάποιο άλλο τρόπο."

Υπήρχαν φήμες πως οι Black Sabbath ήθελαν να προσλάβουν έναν δεύτερο drummer με σκοπό να μοιράζεται το 'φορτίο' του Ward, κάτι που επιβεβαίωσε ο Iommi το 2017 στο "Ten Year War" box set.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου