Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει τα ακόλουθα:

"ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ FIREWIND

Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές,

Ήμασταν πολύ ήσυχοι σχετικά με το νέο άλμπουμ αλλά θα μπούμε αμέσως στο ¨ψητό¨.

Μετά από πολλά χρόνια ο Bob Katsionis, αποχωρεί από τον τρέχον τρόπο ζωής συναυλιών και αφοσιώνεται στην δουλειά του ως παραγωγός και μηχανικός ήχου αλλά και σε άλλα του σχέδια.

Επίσης χωρίσαμε τους δρόμους μας με τον Henning Basse εξαιτίας προσωπικών λόγων, που τον αποτρέπουν να ολοκληρώσει τον κύκλο περιοδειών του νέου δίσκου και να συνεχίσει με την μπάντα γενικότερα.

Τους ευχαριστούμε και τους δύο για τον χρόνο τους και την συνεισφορά τους στους FIREWIND. Δεν υπάρχει καμία κακία ανάμεσα μας, τα παιδιά αποτελούν μέρος της κληρονομιάς μας και τους ευχόμαστε καλή τύχη για το μέλλον. 

Αν και αυτό ήταν μεγάλη δοκιμασία για εμάς, ήταν μια αλλαγή που έπρεπε να γίνει, προκειμένου να συνεχίσει η μπάντα. Αυτή είναι μια αναγέννηση για τους FIREWIND και ένα νέο κεφάλαιο στην μουσική μας ιστορία.

Την ίδια στιγμή θα θέλαμε να καλωσορίσουμε τον νέο τραγουδιστή Herbie Langhans (AVANTASIA, x- SINBREED). O Herbie είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής και το δυναμικό του στυλ δίνει νέα ζωή στο καινούργιο μας υλικό, αλλά επίσης και τα παλιά μας κομμάτια.

Προσφάτως ολοκλήρωσε τα φωνητικά στο ένατο μας άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που τελικά θα αποκαλύψουμε το νέο μας άλμπουμ και θα μοιραστούμε νέους ήχους μαζί σας! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις που θα έρθουν σύντομα!"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου