Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020


Συνεχίζονται οι ακυρώσεις των συναυλιών εξαιτίας του κορονοϊού, έτσι λοιπόν μετά τους Sons Of Apollo, Lacuna Coil, Trivium και πολλών ακόμα στη λίστα προστίθενται και οι Machine Head, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωσή τους.

"Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνουμε την αναβολή της επερχόμενης περιοδείας μας στην ΕΕ / Ηνωμένο Βασίλειο για την επέτειο των 25 χρόνων του ''Burn My Eyes''.

"Ως κάτοικοι του Bay Area, έχουμε χτυπηθεί σκληρά και έχουμε δει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει. Δημόσιες συγκεντρώσεις άνω των 1000 απαγορεύτηκαν στο Σαν Χοσέ, ενώ οι εκδηλώσεις στο κέντρο του Σαν Φρανσίσκο, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών συναυλιών και συνεδρίων, έχουν κλείσει.

"Παρακολουθούμε την κατάσταση στο εξωτερικό σε καθημερινή βάση, σε επαφή με όλους τους οπαδούς και τις τοπικές κυβερνήσεις για την κατάσταση των συναυλιών μας εκεί. Πριν από μια εβδομάδα, είχαμε 6 συναυλίες ακυρωμένες μέχρι τη 2η εβδομάδα του Απριλίου, λόγω της απαγόρευσης των δημοσίων συγκεντρώσεων πάνω από 1.000 άτομα (ή σε μερικές περιπτώσεις 100 άτομα). Ακόμη και σε αυτό το σημείο, συνεχίσαμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξουν τα πράγματα και ότι θα άλλαζαν οι διαταγές για τις δημόσιες συγκέντρωσης μέχρι την στιγμή που θα ξεκινούσε η περιοδεία μας.

''Μέχρι σήμερα, έχουμε πλέον 14 συναυλίες ακυρωμένες μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, με 7 από αυτές να ακυρώνονται επ 'αόριστον. Και φαίνεται ότι πριν από μία ώρα, άλλες 3 έχουν ακυρωθεί.

"Πριν από 15 λεπτά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μόλις κήρυξε τον κορονοϊο μια πανδημία.

"Εξαιρετικής σημασίας για εμάς είναι η υγεία και η ασφάλεια των ''Head Cases''. Έχουμε δουλέψει σκληρά με όλη τη διοίκηση, τους πράκτορες κρατήσεων και τους συνεργάτες μας για να βρούμε άλλες λύσεις ή επιλογές, αλλά τα επίπεδα κινδύνου για το κοινό και τις κοινότητες τους είναι απλά πάρα πολύ υψηλά. Εκτός από αυτό, έχουμε επίσης μια μοναδική ομάδα από εξαιρετικά παθιασμένους οπαδούς που ταξιδεύουν από όλη την ήπειρο για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες μας. Είμαστε αιώνια ταπεινωμένοι από την αφοσίωση και την αφοσίωση των ''Head Cases'', ωστόσο στην περίπτωση αυτή, τα ταξίδια είναι κάτι που δεν συνιστάται.

"Έτσι, με μεγάλη βαθιά απογοήτευση και λύπη, είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε αυτές τις ανακοινώσεις. Η περιοδεία του ''Burn My Eyes'' για την 25η επέτειο του πρόκειται να αναβληθεί και να εμφανιστεί ξανά για μια μεταγενέστερη ημερομηνία, ελπίζαμε ίσως για το Φθινόπωρο, αλλά όπως φαίνεται πιθανόν αργότερα.

"Προσβλέπουμε στις επόμενες συναυλίες μας μαζί με όλους εσάς, καθώς και στη δυνατότητα να συγκεντρωθείτε δημόσια για να παίξουμε heavy metal για εσάς ώστε να εξαπολύσετε όλη τη μαζεμένη απογοήτευσή μας, ως αποτέλεσμα αυτής της τρελής κατάστασης που διαδραματίζεται στην ιστορία, έξω στο pit.

"Μείνετε ασφαλείς, μείνετε ήρεμοι και να είστε καλοί φίλοι.

"- Robb και Machine Head"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου