Πέμπτη 30 Απριλίου 2020


Ένα άγαλμα εμπνευσμένο από την Κινέζικη τέχνη και από την  παγκόσμια περιοδεία του "The Book Of Souls" των IRON MAIDEN το 2016 κυκλοφόρησε από τα XM Studios.

Μια συνεργασία με τη Divine, το μοναδικό άγαλμα κλίμακας 1: 4, το οποίο είναι χειροποίητο και τέλεια ζωγραφισμένο, επιδεικνύει τη μασκότ των Maiden, Eddie που οδηγεί τον Κινέζικο Δράκο.

Όπως αναφέρουν τα XM Studios: "Ως ένα από τα πιο επιδραστικά συγκροτήματα που βοήθησαν στη διαμόρφωση της heavy metal μουσικής σκηνής της δεκαετίας του '80 και με μια καριέρα που καλύπτει τέσσερις δεκαετίες και έχουν πουληθεί πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκοι, οι IRON MAIDEN δεν χρειάζονται καμία σύσταση. Είμαστε περήφανοι που παρουσιάζουμε αυτό το μοναδικό άγαλμα κλίμακας 1:4 που εμπνέεται από την "The Book of Souls World Tour 2016" που συμπεριέλαβε το Πεκίνο και τη Σαγκάη."

"Καθώς τα περισσότερα προϊόντα της XM ανήκουν στον χώρο της ψυχαγωγίας και της ποπ κουλτούρας, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε επίσης την ευκαιρία να ερευνήσουμε το χώρο των εμβληματικών μουσικών ειδώλων. Απαθανατίστηκε σε εκπληκτικά λεπτομερή ψυχρή πορσελάνη, οι θαυμαστές των IRON MAIDEN ελπίζουμε να αγαπήσουν αυτό το κομμάτι, ακόμη και οι συλλέκτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με το συγκρότημα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το έργο τέχνης θα φαίνεται τέλειο στη συλλογή τους."

Για να παραμείνει στο πνεύμα της heavy metal μουσικής, αυτό το άγαλμα περιορίζεται σε 666 κομμάτια μόνο, κοστολογείται στα 1,557$ και μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ


Διαστάσει size: 60 cm L X 47 cm B X 76 cm H (estimate)
Estimated box size: 79 cm L X 71 cm B X 49.5 cm H (estimate)
Estimated product weight: 20 kg (estimate)
Estimated shipping weight: 30 kg (estimate)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου