Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ TOY ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ EXEI Ο 
DRUMMER ΤΩΝ METALLICA.

Μια συνέντευξη στα πλαίσια προώθησης του BLACKENED AMERICAN WHISKEY έδωσε ο Δανός Lars Ulrich, στον επικεφαλής του αποστακτηρίου που παράγει το ουίσκι των METALLICA, Rob Dietrich. Στην συνέντευξη αυτή είχε την ευκαιρία να σχολιάσει την σχεδόν 40 χρόνων ιστορία της μπάντας.
"Πάντα έχω την αίσθηση ότι μόλις αρχίσαμε" (βίντεο παρακάτω) δηλώνει ο Lars. "40 γαμημένα χρόνια!Ναι είναι τρελό. Είμαστε στο 2020, οπότε του χρόνου είναι η τεσσαρακοστή επέτειος!" 


"Υπάρχουν όλα αυτά τα κλισέ του τύπου 'η ηλικία είναι μόνο θέμα μυαλού' και τέτοια, αλλά πραγματικά νιώθω ότι τα καλύτερα χρόνια είναι μπροστά μας. Μάλλον πάντα κάπως έτσι σκεφτόμουν."


"Δεν μπορώ να ξοδεύω πολύ χρόνο στο παρελθόν, ούτε να το σκέφτομαι πολύ. Προφανώς όταν άνθρωποι σαν εσένα και εμένα μιλάνε ή αν κάνω συνεντεύξεις ή οτιδήποτε άλλο, μπορεί να κολλήσω στο παρελθόν, αλλά όταν δεν το κάνω αυτό, ξοδεύω το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μου στο μέλλον - εστιάζοντας στο τι είναι μπροστά."



"Οι άνθρωποι λένε," Ποιος είναι ο αγαπημένος σου δίσκος METALLICA; ". Ξέρετε τι; Ο επόμενος είναι ο αγαπημένος μου δίσκος METALLICA. Έτσι πάντα σκέφτομαι μπροστά."


"Αλλά, άκου, ήταν μια φοβερή διαδρομή μέχρι τώρα. Σαράντα χρόνια τον επόμενο χρόνο, είμαι απλώς ευγνώμων για τους James [Hetfield], Kirk [Hammett] και Rob [Trujillo] και ευγνώμον για αυτήν την απίστευτη διαδρομή. H αίσθηση είναι υποθέτω, με κάποιον περίεργο τρόπο, ότι ερχόμαστε όλο και πιο κοντά. Υποθέτω ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τρόπος με τον οποίο συνδεόμαστε με τους θαυμαστές μας σήμερα, ακόμη περιοδεύουμε σε όλο τον κόσμο, το πνεύμα και ο τρόπος που συνδεόμαστε με τους θαυμαστές μας έχει την αίσθηση του όλο και πιο καθαρού, όλο και πιο διαφανούς και όλο και πιο ειλικρινούς. Απλά τα δίνουμε όλα εκεί έξω."


" Όταν σκέφτομαι τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια και τη διαδρομή του « Hardwired [… To Self-Destruct] », είναι εκπληκτικό πώς η αίσθηση γίνεται όλο και πιο έντονη, όλο και πιο οικεία - υποθέτω, πάντα προσπαθούμε να διαλύσουμε αυτό το εμπόδιο μεταξύ της μπάντας και των οπαδών προσπαθώντας να μας κάνουμε όλους ενωμένους. Η εσωτερική σκηνή των τελευταίων δύο ετών, παίζοντας στην κυκλική, με το snakepit, και τις συναυλίες που έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια σε εξωτερικούς χώρους, είναι ακριβώς σαν να συνδεόμαστε σε ένα πιο οικείο επίπεδο από ποτέ. Έτσι, όπως είπα, ελπίζουμε ότι μόλις αρχίσαμε. "


Οι METALLICA αναγκάστηκαν να ακυρώσουν σχεδόν ολόκληρη την περιοδεία τους στις Η.Π.Α λόγω της εισόδου του frontman τους James Hetfield, σε κλινική αποτοξίνωσης προκειμένου να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στο αλκοόλ. Στην συνέχεια επαναπρογραμμάτησαν ολόκληρη την περιοδεία τους στην Νότιο Αμερική λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Πρόσφατα ο Lars δήλωσε πως ίσως οι METALLICA να συνθέσουν υλικό για νέο δίσκο μετά το « Hardwired [… To Self-Destruct] » του 2016.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου