Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ.

To πρώτο trailer για το "Andre Matos: Maestro Of Rock" παρουσιάστηκε σήμερα. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που αφορά το έργο του αείμνηστου Βραζιλιάνου τραγουδιστή, που τόσο άδικα "έσβησε" στις 08/06/19 και θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου του 2021, την ημέρα των γενεθλίων του δηλαδή.

Το ντοκιμαντέρ θα περιέχει ακυκλοφόρητο υλικό από το προσωπικό αρχείο του Andre, με συνεντεύξεις από φίλους, οικογένεια και πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Kai Hansen (HELLOWEEN), Alex Holzwarth (RHAPSODY,ANGRA), Sascha Paeth (VIRGO), Rafael Bittencourt (ANGRA), Luis Mariutti (SHAMAN, ex-ANGRA), André Bastos (ANGRA), André "Zaza" Hernandes (André Matos solo band, ex-ANGRA), Kiko Loureiro (ex-ANGRA, MEGADETH), Felipe Machado (VIPER) και Yves Passarell (CAPITAL INICIAL, ex-VIPER), μεταξύ άλλων.

Το ντοκιμαντέρ περιέχει επίσης σχόλια του ξαδέρφου του Andre Matos, Eco Moliterno o οποίος δήλωσε σχετικά με την δημιουργία αυτή: "Όταν μάθαμε για αυτό το απίστευτο αφιέρωμα στον André, όλοι εμείς από την οικογένεια του αποφασίσαμε να δώσουμε την άνευ όρων υποστήριξή μας, έτσι ώστε να γίνει το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δουλειά του" είπε ο Moliterno. "Γι 'αυτό τους παρέχουμε όλες τις φωτογραφίες και βίντεο μαζί του στο σπίτι μαζί μας, κάτι που είναι τόσο σπάνιο που κανείς άλλος δεν έχει δει πριν. Προσωπικά το παρακολουθώ στενά για να διασφαλίσω ότι όλα όσα θα κυκλοφορήσουν είναι ακριβή και αληθινά και με την ποιότητα που θα περίμενε ο Αντρέ. Ήταν αυτός ο τύπος καλλιτέχνη που γίνεται δυσκολότερο να βρεθεί αυτές τις μέρες: του άρεσε να εκθέτει το έργο του, αλλά όχι την προσωπική του ζωή. Και λόγω του γεγονότος ότι ήταν τόσο επιφυλακτικός, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι αυτό το έργο διατηρεί αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις για τους θαυμαστές του."

Να σημειωθεί πως το ντοκιμαντέρ άρχισε να βιντεοσκοπείται το 2018, έπειτα από άδεια του ίδιου του τραγουδιστή όπου μιλούσε για την ζωή του και τα διαφορετικά στάδια της ζωής του με τον καρκίνο...

 Ο Andre Matos έγινε γνωστός από την καρίερα του με τους Angra. Μαζί τους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ (Angels Cry, Holy Land, Fireworks), δυο EP (Evil Warning, Freedom Call) και δυο live άλμπουμ (Live Acoustic At Fnac και Holy Live). Έπειτα μαζί με τα μέλη των Angra, Luis Mariutti και Ricardo Confessori, δημιούργησαν τους SHAAMAN ενώ αργότερα ο Andre σχημάτισε την σόλο μπάντα του συμμετέχοντας πάντα σε αρκετά άλλα projects. 

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Anderson Bellini και παραγωγός ο Thiago Rahal Mauro.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου