Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020



Πριν λίγο καιρό, σας είχαμε πληροφορήσει για το νέο επερχόμενο δεύτερο album των Ελλήνων DRAMA NOIR με τα λίγα στοιχεία που είχαμε μέχρι τότε…
Τα νέα τώρα είναι τόσα πολλά και καλά, που θα χρειαστεί να κρατάτε σημειώσεις για να τα θυμάστε:
1)   Καταρχάς ο νέος δίσκος "A Necromancy Lore" θα κυκλοφορήσει σύντομα τελικά μέσω της θρυλικής Drakkar Productions με την οποία και υπέγραψε η μπάντα πρόσφατα συμβόλαιο και θα είναι διαθέσιμος σε digipak CD και gatefold LP !!!

2)    Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος “Mephistoaka  Paul Papathanasiou, έχει πλέον την τιμή να έχει το endorsed της SOLAR GUITARS και όπως λέει ο ίδιος :
"Χρησιμοποιώ την κιθάρα της Solar V1.6BD ARTIST LTD από τον Μάιο του 2019 και ειλικρινά μπορώ να πω, ότι είναι μια από τις καλύτερες κιθάρες που έχω παίξει ποτέ, αν όχι η καλύτερη. Έχω ηχογραφήσει το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας μου με αυτή η κιθάρα αποκλειστικά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ικανοποιημένος, όσον αφορά τον ήχο και το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεργαστώ με μια εταιρεία που είναι σταθερή, αξιόπιστη και ξεχωρίζει στην ποικιλία των κατασκευαστών οργάνων εκεί έξω. Τα καλύτερα έπονται! ".


3)    Επίσης όσον αφορά τα endorsements συνεχίζουμε και αναφέρουμε τη γνωστή Bulk Music Guitar Strings η οποία υποστηρίζει τον “Mephisto” όσον αφορά τις χορδές.

4)    Συμφωνία και με την “39 custom guitars για τα μουσικά όργανα των DRAMA NOIR για την οποία εταιρία λέει και η ίδια η μπάντα τα εξής:  Πρέπει να δείξουμε αγάπη και σεβασμό στα όργανα μας. Χωρίς “αυτούς” δεν υπάρχει μουσική για να ξεκινήσουμε. Με αυτά τα λόγια, έπρεπε να επιλέξουμε προσεκτικά ποιος θα τα φροντίζει και βρήκαμε τον καλύτερο!
Η “39 custom guitars  θα είναι ΑΥΤΗ από εδώ και στο εξής και είμαστε πλέον σίγουροι, ότι όλες οι κιθάρες και τα μπάσα μας είναι στα καλύτερα δυνατά χέρια”.

5)    Και το κερασάκι στην τούρτα το αφήσαμε για το τέλος, μιας και οι DRAMA NOIR μόλις παρουσίασαν το animated video για το τραγούδι "Luminous Seduction" (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) για την προώθηση του επερχόμενου όπως είπαμε δεύτερου δίσκου τους που έχει τον τίτλο "A Necromancy Lore".


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου