Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Dagbladet Magasinet, ο άλλοτε frontman των Νορβηγών είπε πως 'φυσικά' και θα επέστρεφε στους IMMORTAL. O Abbath που δηλώνει "καθαρός" από τους εθισμούς του τον τελευταίο χρόνο, πήρε την απόφαση να αποτοξινωθεί μετά από μία καταστροφική συναυλία όπου εμφανίστηκε φανερά υπό την επήρεια ουσιών, με αποτέλεσμα να ακυρώσει το υπόλοιπο των προγραμματισμένων εμφανίσεων των ABBATH.

Σχετικά με τους εθισμούς του είπε: "Τα άλλα παιδιά (στους IMMORTAL) είπαν ότι είχα πρόβλημα ναρκωτικών και αλκοόλ ", προσθέτοντας  "Αλλά δεν τους ενοχλούσα ποτέ με αυτά τα πράγματα. Το χρησιμοποίησαν μόνο ως δικαιολογία (για να με ξεφορτωθούν)".

Ο Abbath που είναι διαζευγμένος από την αδερφή του κιθαρίστα των IMMORTAL Demonaz,  με την οποία έχει έναν γιο εξέφρασε την λύπη του που το παιδί του δεν έχει συχνή επικοινωνία με τον θείο του και πρόσθεσε: "IMMORTAL επανένωση; Χμμ. Πήρα ένα μήνυμα από τον Horgh [ντράμερ των IMMORTAL, Reidar Horghagen] που έλεγε ότι ήταν υπέροχο που ήμουν νηφάλιος. Ο Χάραλντ και εγώ δεν έχουμε μιλήσει καθόλου. Αλλά δεν υπάρχει πια κακό αίμα ή πίκρα από μένα. Συνειδητοποιώ ότι ήμουν μέρος του προβλήματος. Τα πράγματα είναι τέλεια για μένα τώρα. Αλλά είμαι ανοιχτός σε μια επανένωση IMMORTAL; Ναι φυσικά. Αλλά πρέπει να είναι κάτι ιδιαίτερο. Μακάρι να μπορούσαμε να καθίσουμε και να μιλήσουμε για πράγματα όταν όλα πήγαν κατά διαόλου, αντί να μπλέκουμε δικηγόρους."





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου