Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020



Στα τέλη Μαΐου, ο Lars Ulrich μίλησε με τον Σουηδό “talk show host” Fredrik Skavlan σχετικά με τη δυνατότητα των METALLICA να δημιουργήσουν ένα νέο στούντιο άλμπουμ ενώ βρίσκονται σε καραντίνα. Ο ντράμερ είπε (δείτε το βίντεο παρακάτω): "Αρχίζουμε, τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες ίσως, “συνδεθήκαμε” ξανά. Έχουμε προφανώς “συνδεθεί” [ακόμη και πριν από αυτό], αλλά [έχουμε] “συνδεθεί” δημιουργικά και τώρα είμαστε κάπως σε “κατάσταση ανακάλυψης”, νομίζω ότι είναι ένας καλός τρόπος να το πούμε. Στέλνουμε ιδέες ο ένας στον άλλο μέσω e-mail και μέσω Zoom και [προσπαθούμε] να κάνουμε μουσική σε αυτές τις ασυνήθιστες καταστάσεις.



"Έχουμε μια εβδομαδιαία σύνδεση Zoom", αποκάλυψε ο Lars. "Το κάνουμε αυτό βασικά από τότε που [η πανδημία του κοροναϊού] ξεκίνησε 10 [ή] 11 εβδομάδες [πριν] - από τότε που ξεκίνησε στην Αμερική. Έτσι συναντιόμαστε μία φορά την εβδομάδα στο Zoom για μερικές ώρες και προχωράμε. Το καλό με αυτό, είναι ότι μιλάμε για το πώς είμαστε και δεν καθόμαστε να μιλάμε για τους METALLICA για ώρες και ώρες. Αλλά τώρα που έχουμε αρχίσει να ανταλλάσσουμε μερικές ιδέες, είναι υπέροχο. Είναι ωραίο να βρισκόμαστε σε επαφή, είναι ωραίο να συμμετέχω ξανά σε αυτήν την μπάντα και ανυπομονώ για τις δημιουργικές ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά μας. "



Ερωτηθείς ποιες θα ήταν οι διαφορές μεταξύ της δημιουργίας ενός "κανονικού" άλμπουμ METALLICA και ενός άλμπουμ καραντίνας, ο Ulrich είπε: "Μέχρι στιγμής, τουλάχιστον η ηχητική πλευρά του και τα πρακτικά στοιχεία είναι σε εκπληκτικά καλή κατάσταση. Έτσι τώρα, έχουμε απλά να ανακαλύψουμε πόσα μπορούμε να δημιουργήσουμε χωρίς να είμαστε στον ίδιο χώρο. "


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου