Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥΣ.

Η Σουηδική extreme progressive metal μπάντα προέβη σε ανακοινώσεις σχετικά με τα μελλοντικά της σχέδια. Όπως και αμέτρητες άλλες μπάντες μπαίνει στο studio για την δημιουργία νέου δίσκου και ακυρώνει ζωντανές της εμφανίσεις, αδυνατώντας να τηρήσει το πρόγραμμα συναυλιών λόγω της πανδημίας covid-19.

Αρχικά οι MESHUGGAH είχαν ακυρώσει τις συναυλίες του τρέχοντος έτους, με τον επαναπρογραμματισμό που ακολούθησε να τις τοποθετεί το καλοκαίρι του 2021, αλλά με τους ειδικούς να κάνουν εκτίμηση για έναρξη συναυλιών το νωρίτερο το φθινόπωρο του 2021, η μπάντα πήρε την απόφαση να ακυρώσει εντελώς τις εμφανίσεις της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της μπάντας.

"Όπως είχε ανακοινωθεί προηγουμένως, στόχος μας ήταν να διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας σε όλα τα φεστιβάλ και τα shows που είχαν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι του 2020, κάτι που δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας Covid-19, επιβεβαιώνοντάς τα για τις ίδιες ημερομηνίες το καλοκαίρι του 2021. To Full Force Festival είναι ένα από αυτά τα φεστιβάλ που έχει ήδη επιβεβαιωθεί και ανακοινωθεί ξανά. Ωστόσο, αφού είδαμε κάποια από τα άλλα φεστιβάλ να μετακινούνται σε εντελώς διαφορετικά σαββατοκύριακα το 2021, τελικά βρήκαμε αδύνατο να προχωρήσουμε με την περιοδεία το επόμενο καλοκαίρι για υλικοτεχνικούς λόγους. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι Meshuggah πρέπει να ακυρώσουν την προγραμματισμένη εμφάνισή τους στο Full Force 2021."

 

"Ένα άλλο σημαντικό μέρος της απόφασης να μην περιοδεύσουμε το καλοκαίρι του 2021 είναι ότι οι περιορισμοί του Covid-19 επηρέασαν επίσης την πρόοδο των Meshuggah με ένα νέο στούντιο άλμπουμ, σε σημείο που τώρα βλέπουμε την ανάγκη να διατηρήσουμε το καλοκαίρι 2021 κενό για να δώσουμε τελικές πινελιές στο άλμπουμ ."

 

"Οι Meshuggah και η διοίκησή τους θα ήθελαν να ζητήσουν συγνώμη από όλους τους θαυμαστές και τους υποστηρικτές που επηρεάζονται από αυτό."

 

"Μερικά καλά νέα υπάρχουν εδώ: υπάρχει ένα νέο άλμπουμ Meshuggah…"



As previously communicated our intent was to keep our commitment to all festivals and shows planned for summer 2020,...

Δημοσιεύτηκε από Meshuggah στις Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου