Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020


ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ 

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ

MASTODON.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Tone Talk" των David Friedman - Mark Huzansky, ήταν ο Bill Kelliher όπου και κλήθηκε να σχολιάσει την άποψη του, για το νέο υλικό που ηχογραφούν οι Mastodon αυτήν την περίοδο. Ο δημοφιλής κιθαρίστας έδειξε προετοιμασμένος για αντιδράσεις με την κυκλοφορία του δίσκου στα δισκοπωλεία.

"Όταν βγάζουμε έναν δίσκο και οι μισοί fans είναι σε φάση: "Γάμησε αυτούς τους τύπους! Ξεπουλιούνται ή το 'γυρίζουν' σε ένα σημείο που δεν αισθανόμαστε άνετα" αισθάνομαι πως "Ξέρετε κάτι; Κερδίζουμε περισσότερους ανθρώπους εδώ γιατί για την ακρίβεια μεγαλώνουμε".

Το νέο studio album των Mastodon θα είναι διάδοχος του "Emperor Of Sand" που κυκλοφόρησε το 2017. Έκτοτε τα μέλη της Αμερικανικής μπάντας έχουν καταπιαστεί με αναρίθμητα projects.

"Εννοώ πως είμαι 50 χρονών πλέον, αλλά θα πάω στο studio σήμερα. Θα γράψω κάτι εκεί, δεν πηγαίνω έτσι όλη την ώρα. Νιώθω πωε έχουμε πολλούς fans σε αναμονή που είναι σε φάση "Ω δεν μπορώ να περιμένω να δω τι θα βγάλουν μετά" γιατί το μπερδεύουμε". 

"Κανείς δεν το έχει ακούσει ακόμη" συνεχίζει ο Kelliher, "αλλά υπάρχει εξαιρετικό υλικό εκεί, για το οποίο είμαι υπερήφανος που έγραψα, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό".




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου