Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

 

MIA ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ GEORGE MICHAEL ΕΖΗΣΕ Ο ROB HALFORD.

Μια 'πιπεράτη' ιστορία αποκαλύπτει ο τραγουδιστής των JUDAS PRIEST, στην αυτοβιογραφία του "Confess". Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε συλληφθεί σε τουαλέτες της Venice Beach στην Καλιφόρνια, να κάνει ακατάλληλες πράξεις αλλά οι αστυνομικοί δεν διέρρευσαν το περιστατικό γιατί ήταν θαυμαστές των JUDAS PRIEST!

Ερωτώμενος από το NME, ποιες θα ήταν οι συνέπειες αν το θέμα είχε γίνει γνωστό, ο Halford απάντησε:

" Η αστυνομία μου έκανε την χάρη και το κράτησε εκτός τύπου γιατί θα ήταν μεγάλα νέα. Πάντα αναφέρομαι σε αυτό το περιστατικό, ως η "George Michael" στιγμή μου. Ήμουν τυχερός γιατί δυστυχώς, οι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την ομοφυλοφιλική κοινότητα, θα έλεγαν ' Ω, είναι ένα μάτσο ανώμαλοι!' και αυτό είναι φρικτό."

 "Θα ήθελα να πιστέψω πως αν το περιστατικό είχε διαρρεύσει στον τύπο, οι θαυμαστές μου θα έλεγαν 'Θα σε υποστηρίξουμε και θα σου σταθούμε'. Λίγα χρόνια αργότερα όταν βγήκα στο MTV, αυτό αποδείχθηκε γιατί η ανταπόκριση ανά τον κόσμο ήταν θετική - απλά ήθελαν να συνεχίσω να είμαι ο τραγουδιστής των JUDAS PRIEST και να συνεχίσω δουλεύω."

 Η αυτοβιογραφία του Rob Halford κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να προσφέρει αρκετά θέματα για συζήτηση, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής υπόσχεται ειλικρίνεια και μηδενικά μυστικά. Μέχρι στιγμής κανένας ελληνικός εκδοτικός οίκος δεν έχει αγοράσει τα δικαιώματα για να το κυκλοφορήσει μεταφρασμένο...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου