Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Προ ολίγων ημερών κυκλοφόρησε το δεύτερο single της stoner-space rock μπάντας "Big Scenic Nowhere" , με τίτλο "Bling Of An Eye" !

Το single αυτό αποτελεί μέρος του EP "Lavender Blues" , που θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτώβρη , από την Heavy Psych Sounds Records 
Έχοντας κυκλοφορήσει ήδη το το πρώτο τους EP "Dying On The Mountain" το 2019 ( από την Blues Funeral Recordings ) , αλλά και τον πρώτο τους LP δίσκο "Vision Beyond Orizon" τον Ιανουάριο του 2020 ( από την Heavy Psych Sounds Records ) , είναι ήδη έτοιμοι για την τρίτη studio κυκλοφορία τους ! Ακολουθούν λίγα λόγια για το τελευταίο τους single !
Το "Bling Of An Eye" αποτελεί μία πολύ καλή απόδειξη ικανοτήτων , αλλά και δεσίματος της μπάντας , υπό την έννοια της καλύτερης ενορχήστρωσης . Το μπάσο με τα drums οδηγούν σταθερά ( όχι άβουλα όμως ) , οι κιθάρες "γεμίζουν" τον ήχο , τα φωνητικά όμως κατ' εμέ κερδίζουν την προσοχή του ακροατή , τόσο για τα ίχνη γρεζιού , όσο και για την πολύ καλή τους άρθρωση , κάτι που σπανίζει στο συγκεκριμένο μουσικό ιδίωμα . Από την μέση και μετά , τα πλήκτρα και οι κιθάρες προσφέρουν μία νέα εμπειρία , ένα νέο ταξίδι , χωρίς «πολυλογίες» και δήθεν επίδειξη . Μία ατμόσφαιρα μαγευτική και «διαστημική» , θα έλεγε κανείς . 
Αναμένουμε λοιπόν με χαρά το νέο τους EP , στο οποίο θα ακούσουμε το παρόν τραγούδι , το "Lavender Blues" και όχι μόνο!

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου