Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

 

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΟΥΣ DRUMMER ΤΑΣΣΕΤΑΙ (ΚΑΙ) Ο DAVID ELLEFSON ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ NAPSTER, ΠΡΙΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

Ο μπασίστας τον MEGADETH σε συνέντευξη του στο ενημερωτικό μουσικό site "theFIVE10", τάχθηκε υπέρ του Lars Ulrich και των METALLICA, στην αμφιλεγόμενη μάχη τους με το site διαμοιρασμού μουσικής Napster στις 11 Ιουλίου του 2020. Ο Ellefson έκανε γνωστό πως πίστευε από την πρώτη στιγμή πως ο Lars και οι METALLICA είχαν το δίκιο με το μέρος τους. Έγινε έτσι άλλος ένας μουσικός, που υπερασπίζεται τον Δανό drummer και την μπάντα του, σε ένα θέμα που είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθεί να είναι αμφιλεγόμενο. 

Θυμίζουμε πως αφορμή της "κόντρας" των METALLICA με το NAPSTER, ήταν η διαρροή του ακυκλοφόρητου τότε single "I Dissapear" πριν την επίσημη κυκλοφορία του, με την Αμερικανική μπάντα να ζητά ως αποζημίωση 10 εκατομμύρια δολάρια ενώ το θέμα έφτασε έως το αμερικανικό κοινοβούλιο.

"Νομίζω ότι απλά κυλάς με τις γροθιές. Θυμάμαι όταν συνέβαινε όλο το θέμα με το Napster, ο Lars συγκεκριμένα των Metallica, πολεμούσε τον καλό αγώνα και ήταν απολύτως σωστοί", είπε ο Ellefson.

"Και θυμάμαι τον μάνατζερ μας να λέει, "Ω, μην μπείτε σε αυτήν τη διαμάχη. Πρέπει να είστε προσεκτικοί" και είπα, "Γάμησε το αυτό. Κάνουν λάθος. Κλέβουν τη μουσική μας. Είναι λάθος και ο Lars έχει δίκιο. "

 "Δυστυχώς, ήταν μια ανίκητη μάχη" συνέχισε ο Ellefson. "Είναι σαν λεηλασία - κάποιος μόλις άνοιξε την μπροστινή πόρτα του Walmart και όλοι έτρεξαν μέσα και έκλεψαν τα πάντα. Οπότε, ακόμη και αυτοί (οι METALLICA), έπρεπε να κάνουν πίσω και να το αφήσουν να πάρει την πορεία του."



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου