Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020


Κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο τελευταίο επεισόδιο του "The Official Danko Jones Podcast", ο ντράμερ των OBITUARY Donald Tardy επιβεβαίωσε ότι το συγκρότημα εργάζεται πάνω σε υλικό για ένα νέο στούντιο άλμπουμ.

"Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος με μερικά από αυτά τα νέα τραγούδια που έχουμε", είπε. "Και το 2021 θα ήταν υπέροχο αν είχαμε ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά όπως όλοι, ειδικά στις μέρες μας όπου τα φυσικά προϊόντα είναι πολύ δύσκολο να πουληθούν και να γνωστοποιηθούν στους ανθρώπους για να τα αγοράσουν, το νέο άλμπουμ είναι πραγματικά ακριβώς αυτό το δόλωμα στο άγκιστρο για να κρατήσει πραγματικά τους ανθρώπους ευτυχισμένους στο σημείο όπου πρέπει, όταν θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε την περιοδεία,όπου μπορούμε να βγούμε εκεί έξω και να τους δώσουμε κάποια νέα μουσική και να τους δώσουμε ένα νέο άλμπουμ αλλά και προφανώς να τους στηρίξουμε και να αγοράσουν κάτι από το merch μας και να έρθουν στην συναυλία.

"Μόλις αυτές οι χειροπέδες [που σχετίζονται με την πανδημία] βγουν από τα χέρια  όλων των μουσικών, το νέο OBITUARY άλμπουμ θα είναι έτοιμο και θα είναι μια παγκόσμια κυκλοφορία", συνέχισε. "Εν τω μεταξύ,έχουμε ξεκωλιαστεί στη δουλειά για να δημιουργήσουμε ένα άλμπουμ τέρας."


Όσον αφορά την προσέγγιση του τρόπου σύνθεσης των OBITUARY αυτή τη φορά, ο Donald είπε: «Ποτέ δεν ήμασταν ανήσυχο συγκρότημα, να ασκήσουμε πίεση στον εαυτό μας ακόμη και να κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν, ή ακόμα και να λοξοκοιτάξουμε στο τελευταίο άλμπουμ, και να ασκήσουμε πίεση στον εαυτό μας, όπως, "Ω Θεέ μου! Το τελευταίο άλμπουμ πήγε πολύ καλά. Πρέπει πραγματικά να φτιάξουμε ένα υπέροχο άλμπουμ." Και, "Θεέ μου! Τι θα κάνουμε; Το τελευταίο που κάναμε είχε τέτοιο groove, και στους οπαδούς άρεσε αυτό το τραγούδι, οπότε ίσως πρέπει να σκεφτούμε ένα τραγούδι σαν αυτό." Δεν κάνουμε ποτέ κάτι τέτοιο. Όταν ο Trevor [Peres, κιθάρα] και εγώ μπαίνουμε στο στούντιο ή στο jam room, δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό μας εκτός από, «Ας ανοίξουμε τον ενισχυτή» και μέσα στα πρώτα 15 , 20 λεπτά, αν βγαίνει κάτι, και αυτό συνήθως αφορά το χρονικό πλαίσιο που βγαίνει το καλό υλικό, τότε κυλάμε με αυτό. Εάν όχι, δεν μας πιάνει πανικός. Τότε απλά τζαμάρουμε λίγο και κρατάμε την ηχογράφηση , και ίσως βγαίνουν μερικά riff από εκεί. Αλλά δεν είμαστε το συγκρότημα που θα καθίσουμε εκεί και να κοπανιόμαστε για ένα επτάωρο της ημέρας σε ένα τραγούδι μόνο για να το δοκιμάσουμε να το κάνουμε θεαματικό. Προφανώς, μερικοί άνθρωποι έχουν εξαιρετική επιτυχία να το κάνουν με αυτόν τον τρόπο , αλλά είμαστε ένα τέτοιο συγκρότημα όπου γράφουμε ολόκληρα τραγούδια, ολόκληρα άλμπουμς χωρίς να γνωρίζουμε πραγματικά τι θα κάνει ο αδερφός μου στη συνέχεια. Προφανώς θα μας δώσει κάποια εικόνα για το τι του κάνει το φρύδι να ανεβαίνει ευχάριστα και μετά προχωράμε έτσι. Αλλά είμαστε το συγκρότημα που θα είναι το πρώτο που θα πει, "Ξέρεις τι; Είναι μουσική. Είναι διαβολικά διασκεδαστικό. Και έχουμε τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο." Είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα.


 
"Δεν κάνω τίποτα - δεν πάω να διασκεδάσω σε τρενάκια λούνα παρκ. Δεν κάνω ελεύθερη πτώση από αεροπλάνα. Δεν κάνω τίποτα από αυτά - γιατί το να είσαι πίσω από ένα σετ τυμπάνων είναι το πιο διασκεδαστικό - και ήταν έτσι από τότε που ήμουν εννέα ετών - είναι το πιο διασκεδαστικό πράγμα που θα μπορούσα ποτέ να κάνω σε αυτόν τον πλανήτη ", εξήγησε. "Δεν ξέρω τι είναι, αλλά απλώς κάθομαι πίσω από ένα σετ τυμπάνων και αρπάζω τις μπαγκέτες μου και έτσι, αυτό είναι το “τρενάκι” μου.

"Έτσι, δεν ασκούμε πίεση στον εαυτό μας όπως," Ω Θεέ μου! Το τελευταίο άλμπουμ πήγε καλά. " Αντ 'αυτού είμαστε απλά στη φάση όπως: «Ας φτάσουμε εκεί και ας πάμε για αυτό, φίλε. Ας γράψουμε αυτό που αγαπάμε» και γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές μας θα το λατρέψουν.
Τον περασμένο μήνα, οι OBITUARY ολοκλήρωσαν μια τριμερή "ζωντανή σειρά συναυλιών", με εμφανίσεις αφιερωμένες στα full length albums τους : "Slowly We Rot", "Cause Of Death" και σπάνια τραγούδια.Τα δυο πρώτα streams - το "Slowly We Rot" πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και για το "Cause Of Death" το Σάββατο 24 Οκτωβρίου - ήταν ζωντανά από το ESI Streaming Studio στην Τάμπα της Φλόριντα. Το τρίτο stream, με σπάνια κλασικά και ειδικά κομμάτια, μεταδόθηκε ζωντανά από το στούντιο ηχογραφήσεων των OBITUARY στο Gibsonton της Φλόριντα

Το πιο πρόσφατο και ομώνυμο στούντιο άλμπουμ των OBITUARY κυκλοφόρησε το 2017 μέσω της Relapse.
 
FACEBOOK 
BANDCAMP 
INSTAGRAM 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου