Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020



Σε μια νέα συνέντευξη με τον RadioactiveMike Z, οικοδεσπότης του ραδιοφωνικού προγράμματος 96,7 KCAL-FM "Wired In The Empire", έκανε την ερώτηση στον frontman των JUDAS PRIEST, Rob Halford, αν αυτός και οι συμπαίκτες του θα σκεφτόντουσαν ποτέ να κάνουν  ένα "sequel" στο κλασικό άλμπουμ του 1990 " Painkiller".


 Ο Rob απάντησε (ακούστε τον παρακάτω ήχο): "Η χαρά των Priest είναι ότι, εξ ορισμού, νομίζω ότι κάθε δίσκος που έχουμε κάνει είναι αυτό που λέμε "έχει τα δικά του πόδια για να σταθεί". Έτσι, από το" Rocka Rolla " μέχρι το «Firepower», νομίζω ότι υπάρχει ένας καθοριστικός διαχωρισμός του πού βρίσκεται το συγκρότημα εκείνη τη στιγμή. Και πάντα ήμασταν πολύ δυνατοί για την αποφυγή της αντιγραφής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε έντονα, γρήγορα metal τραγούδια που έχουν παρόμοια γεύση, αλλά έχουν πολύ ισχυρές ατομικές ταυτότητες. Και νομίζω ότι πρόκειται για μία περίπτωση "ας κοιμηθούν οι θεοί του metal", από την άποψη αυτή, στο να αναφερθούμε στο "Painkiller" στην πραγματική ψυχή και πνεύμα του "Painkiller", είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε πολύ καλά, αλλά δεν θα το συλλαμβάναμε, δεν θα έφτανε κοντά. Είναι ένας τόσο μοναδικός δίσκος με πολλούς τρόπους... Τα τραγούδια, το engineering, ο ήχος του hi-hat, το μικρόφωνο που χρησιμοποίησα, όλες αυτές οι πολύ σημαντικές αποχρώσεις που πηγαίνουν στη δημιουργία ενός δίσκου, δεν μπορείς να κάνεις μία αντιγραφή και να βγάλεις την ίδια ουσία ξανά. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι καλύτερο να το αφήσουμε όπως είναι."


"Φυσικά, το όμορφο είναι ότι ο δίσκος "Firepower ", ο τελευταίος δίσκος των Priest, το τελευταίο στούντιο άλμπουμ, είχε τεράστια εστίαση και έλξη σε αυτό που έκανε σε σύγκριση με τους δίσκους πριν από αυτόν."


"Οποιοδήποτε συγκρότημα θα σου πει, ποτέ δεν ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και όταν μπήκαμε στο στούντιο για να κάνουμε το "Firepower" αφού γράψαμε τα τραγούδια, φέραμε αυτήν την απίστευτη ομάδα παραγωγής που έκανε εκπληκτικά πράγματα να συμβούν και είχαμε μία ακόμη πραγματικά ξεχωριστή στιγμή στην ιστορία αυτής της μπάντας. Οι οπαδοί αναφέρουν τα άλμπουμ των Priest  και λένε "Ω, ήταν το "Sad Wings Of Destiny". "Όχι, ήταν το "British Steel". " Όχι, φίλε, ήταν το "Screaming For Vengeance ". "Όχι. Ήταν το "Painkiller" ." Και τώρα για μερικούς ανθρώπους, το "Firepower"είναι αυτό. Αυτό είναι το μόνο μέρος αυτού του ατελείωτου μεταλλικού ταξιδιού στο οποίο οι Priest συνεχίζουν να δημιουργούν φρέσκο heavy metal."


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου