Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

 


...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ METALLICA ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΝΟ DRUMMER.



Σε συνέντευξη που παρέθεσε στο τελευταίο τεύχος του CLASSIC ROCK, ο Lars Ulrich έθεσε ψηλά τον πήχη για τον επερχόμενο δίσκο των METALLICA, λέγοντας πως θα είναι καλύτερος από το εξαιρετικό "Hardwired...To Self-Destruct" του 2016.

"Είναι ο πιο heavy, ο πιο καλός" είπε προσθέτοντας πως,"Πέρα από τα αστεία, αν δεν πιστεύαμε ότι ο καλύτερος δίσκος μας είναι μπροστά μας, τότε γιατί να τον κάναμε;".

"Στους METALLICA αγαπάμε την διαδικασία δημιουργίας και είναι δύσκολο για εμένα να σκεφτώ πως θα σταματήσουμε μια μέρα να δημιουργούμε δίσκους".

Τον περασμένο μήνα ο Lars είχε πει στο ROLLING STONE πως οι METALLICA "γράφουν 'σοβαρά' για τον νέο δίσκο" τους ενώ λίγο νωρίτερα στο δίκτυο CNBC είπε πως "ηχογραφούμε γύρω στις 6 με 8 εβδομάδες μέσω διαδικτύου λόγω της πανδημίας αλλά είναι δύσκολο λόγω τεχνικών δυσκολιών".

Ευχόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από τους heavy metal θρύλους και αναμένουμε άλλη μια συναρπαστική κυκλοφορία όπως και τόσων άλλων σπουδαίων που αναμένεται να κυκλοφορήσουν, μέσα στο 2021.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου