Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Με το τέλος του "δύσκολου" 2020 , ευχάριστα νέα έρχονται από το στρατόπεδο των Ghost , οι οποίοι , εκτός από ευχές , μοιράζουν και σημαντικές εξελίξεις !

Συγκεκριμένα , στις 30 Δεκεμβρίου , δημοσιεύθηκαν τα εξής στην σελίδα των Ghost στο Facebook :
"Αγαπητοί φίλοι και φίλες , 
Εύχομαι αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει σχετικά καλά και με ελπίδα για το μέλλον . Είναι περιττό να πω ότι , όλοι βιώσαμε μία περίεργη χρονιά , ενώ κάποιοι από εμάς μία απολύτως συντριπτική χρονιά , με τον θάνατο αγαπημένων ανθρώπων , μοναξιά και με μία θλιβερή όψη για το μέλλον . Χρειάζεται ακόμα να καλυφθεί μία μεγάλη απόσταση μέχρι με επιστρέψουμε σε ένα σημείο που μπορεί να θεωρηθεί φυσιολογική ζωή.
Λέγοντας αυτά , θέλω όλοι να ξέρετε πώς δουλεύουμε επιμελώς ορισμένα μεγάλα πράγματα για τον επόμενο χρόνο , όποτε σας παρακαλώ να μην θεωρήσετε την σιωπή μας ως αδράνεια . Ομολογώ πως , επικοινώνησα μαζί σας έτσι ώστε για να σε ενημερώσω ότι μας λείπετε πάρα πολύ .
Νέα που σχετίζονται με το 2021 θα εμφανίζονται σταδιακά κατά τη διάρκεια του χρόνου , οπότε το μόνο που σας ζητάω είναι υπομονή . Στο μεταξύ , εστιάστε στο να προσέχετε εσάς και τους αγαπημένους σας . Να έχετε ελπίδα και προσπαθήστε για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον , καθώς όλα μπορούν να συμβούν . Σχεδόν τα καταφέραμε . 
Ας τελειώσει η χρονιά γνωρίζοντας ότι η δυναμική δεκαετία του 20 θα ξεκινήσει το 2021 !"
Φήμες έχουν ήδη κυκλοφορήσει σχετικά με το ποιόν του δίσκου που ίσως ετοιμάζουν οι Ghost , με τον ιθύνοντα νου τους , Tobias Forge , να έχει δηλώσει πως στοχεύει το νέο album να είναι γι' αυτούς ό,τι ήταν για τους Metallica το Black Album , αλλά και την εμφάνιση του χαρακτήρα Papa Emeritus IV ! Δεν αποκλείεται όμως και η πιθανότητα να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι εκτός δίσκου , όπως είδαμε να συμβαίνει και στο project "Seven Inches Of Satanic Panic" !

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου