Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Είναι λίγος καιρός κατά τον οποίο οι IRON MAIDEN, μας έχουν “ανάψει φωτιές” με όλα τα κρυφά μηνύματα που αφήνουν από δω και από εκεί και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα οδηγούν στις 15 Ιουλίου , ημέρα που θα γνωστοποιηθούν πολλά καλούδια από το στρατόπεδο της θρυλικής Βρετανικής μπάντας!!!

Όμως ….και ενώ απλά περιμένουμε την ημερομηνία αυτή ο πάντα παιχνιδιάρης BRUCE DICKINSON, ήθελε να μας τρελάνει / τρολάρει ή να ρίξει και άλλο λάδι στη φωτιά, παρουσιάζοντας σε μήνυμα βίντεο 34 δευτερολέπτων (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των MAIDEN νωρίτερα σήμερα. Φορώντας λοιπόν μπλουζάκι "Belshazzar's Feast" ενώ στέκεται στο ανώτερο επίπεδο ενός μαγευτικού θεάτρου λέει στους θεατές:

 " 15η. Βροχή ή λάμψη, παράδεισος ή κόλαση, άντρας ή θηρίο, είσαι προσκεκλημένος στη γιορτή του Μπελσαζάρ ... Αλλά η μαμά σου δεν μπορεί να έρθει. "

 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο DICKINSON βιντεοσκοπήθηκε φορώντας το t shirt "Belshazzar's Feast". Στα τέλη του περασμένου μήνα, φορούσε το ίδιο μπλουζάκι σε τηλεοπτική συνέντευξη με το Sky News. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, δίνοντας hints για τα μελλοντικά σχέδια των MAIDEN, λέγοντας:

 "Δεν μπορώ να σας πω τι είναι, αλλά είναι ακριβώς μπροστά σας."

Ορισμένα πρόσφατα graphics που σχετίζονται με τους MAIDEN έχουν το σλόγκαν "W.O.T.W.", το οποίο θεωρούν  οι οπαδοί ότι τα αρχικά αυτά σημαίνουν "Writing On The Wall". Επιπλέον, μια αφίσα "Belshazzar's Feast" εντοπίστηκε στο φεστιβάλ Download Pilot τον περασμένο μήνα με την ημερομηνία "15/07" και τα γράμματα "IMXVII", τα οποία πιστεύουν οι οπαδοί ότι αποτελούν αναφορά στους IRON MAIDEN και 17 σε λατινικούς αριθμούς.


Το "Belshazzar's Feast" είναι η ιστορία της γραφής στον τοίχο της Βίβλου και οι οπαδοί των IRON MAIDEN εικάζουν ότι το συγκρότημα μας “μοιράζει λουκουμάκι” για την ανακοίνωση του 17ου άλμπουμ τους, πιθανώς με τίτλο "Writing On The Wall".

Κάνουμε όλοι μας λοιπόν λίιιιγο υπομονή μέχρι τις 15 του μήνα και θα ξέρουμε περισσότερα….UP THE IRONS!

 


 OFFICIAL WEBSITE

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου