Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος


Πρόσφατα οι πρωτεργάτες στον χώρο του Nu-Metal Korn ανακοίνωσαν την προσωρινή αποχώρηση του Fieldy , μπασίστα και συνιδρυτή του συγκροτήματος , για προσωπικούς λόγους υγείας .  

Την δυσάρεστη αυτή είδηση ήρθε να απαλύνει το συγκρότημα με μία νέα ανακοίνωση που έκανε εχθές στη σελίδα της στο Instagram , ανακοινώνοντας τον αντικαταστάτη του Fieldy για την καλοκαιρινή τους περιοδεία :
« Εκτιμούμε τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη που προσφέρετε σχετικά με την πρόσφατη ενημέρωση για την περιοδεία που αφορά τον Fieldy . Όσο ο αδερφός μας παίρνει τον χρόνο του για να θεραπευτεί , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα φέρουμε τον φίλο μας Ra Diaz των Suicidal Tendencies μαζί μας το καλοκαίρι , ώστε να αναλάβει τα καθήκοντα του μπάσου στους Korn . Όλοι μας κάνουμε πρόβες ώστε να είμαστε έτοιμοι και ανυπομονούμε να σας δούμε τον επόμενο μήνα . » 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Fieldy , με σχετική ανακοίνωση στο Instagram , δήλωσε την προσωρινή αποχώρηση του από τους Korn :
« Τα τελευταία 6 χρόνια αντιμετωπίζω κάποια προσωπικά ζητήματα τα οποία κατά καιρούς με οδήγησαν στο να επιστρέψω σε κάποιες κακές μου συνήθειες και δημιούργησαν εντάσεις με τους ανθρώπους γύρω μου . Μου έγινε πρόταση να αποσυρθώ για ένα διάστημα και να ηρεμήσω . Θα το σεβαστώ αυτό που μου ζητήθηκε και θα το κάνω . Δυστυχώς , δε θα με δείτε στην σκηνή με το συγκρότημά μου . 
Θα δουλεύω ώστε να διώξω από τον οργανισμό μου τις κακές συνήθειες . Στο διάστημα αυτό , θα παραμείνω δημιουργικός ώστε να κρατήσω το μυαλό και την ψυχή μου σε καλή κατάσταση . 
Είμαι ευγνώμων για όλη την υποστήριξη , υπομονή και κατανόηση , καθώς όλοι έχουμε κάτι το οποίο αντιμετωπίζουμε . Jonathan , Munky , Ray και Head , σας αγαπώ και δε θέλω να φέρω ένταση και αρνητική ενέργεια στον κύκλο μας . »

ΠΗΓΕΣ : LOUDWIRE , KORN OFFICIAL INSTAGRAM PAGE , FIELDY OFFICIAL INSTAGRAM PAGE  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου