Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021


Σαν σήμερα, 30 χρόνια πριν στις 17 Σεπτεμβρίου 1991 κυκλοφόρησε το 6ο άλμπουμ του "No More Tears" το οποίο έγινε 4 φορές πλατινένιο και σήμερα γιορτάζεται με ένα expanded ψηφιακό audio άλμπουμ, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο και σε διπλό μαύρο βινύλιο.


Από το «No More Tears» βγήκαν τέσσερα σίνγκλς που ανέβηκαν στο Top 10 του  Billboard Rock Tracks Chart. Πρόκειται για τα τραγούδια  «Mama, I'm Coming Home», «Road To Nowhere», «Time After Time» και το ομότιτλο του άλμπουμ.  Επιπλέον, το τραγούδι «I Don't Want to Change the World» τού χάρισε το πρώτο του μουσικό βραβείο Grammy.


Ο Ozzy Osbourne δήλωσε: 


«Έχω πολλές εκπληκτικές αναμνήσεις από τη δημιουργία του άλμπουμ. Δουλέψαμε σκληρά για τον δίσκο με τον John Purdell και τον Duane Baron, οι οποίοι έγιναν τα επιπλέον μέλη της μπάντας. Πριν μπούμε στο στούντιο, συζητήσαμε αυτό που επρόκειτο να κάνουμε".


«Ήταν πραγματικά καλή δουλειά. Κάθε τραγούδι δουλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και περάσαμε επιπλέον χρόνο προσπαθώντας να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Αλλά υπήρχαν επίσης πολλές φορές που χαζολογούσαμε, αλλά γενικά περάσαμε καλά. Αλλά ο τρόπος που παίζει ο Zakk είναι μοναδικός», ανέφερε.

Το “Mama, I’m Coming Home”, το μεγαλύτερο hit του άλμπουμ το οποίο ο Ozzy Osbourne έγραψε μαζί με τον Lemmy Kilmister και με τον Zakk Wylde στο πιάνο έχει γίνει όχι μόνο ένα rock anthem, αλλά ένα κλασικό τραγούδι για τους στρατιώτες.

“Εκείνη την εποχή, πολλοί άνθρωποι πήγαιναν στον πόλεμο στο Ιράκ”, είπε ο Ozzy. “Ακούσαμε ότι οι στρατιώτες έστελναν αυτό το τραγούδι στις συζύγους τους. Οι στρατιώτες εξακολουθούν να αγαπούν αυτό το τραγούδι”.


“Θυμάμαι όταν δουλεύαμε το άλμπουμ, αρχικά έγραψα το “Mama, I’m Coming Home”, στο πιάνο, λέει ο Zakk. “Είχα τη μουσική και στη συνέχεια, όταν φτάσαμε στο στούντιο, το μετάφερα στην κιθάρα. Ήμουν σαν “χμ άσε με να το δοκιμάσω στη δωδεκάχορδη κιθάρα, να δω πως ακούγεται”. Έτσι εξελίχθηκε το τραγούδι, αρχικά ήμουν μόνο εγώ και Ozz στο πιάνο».






Το track-listing του “NO MORE TEARS” expanded digital audio album είναι παρακάτω:


Mr. Tinkertrain
I Don’t Want to Change the World
Mama, I’m Coming Home
Desire
No More Tears
Won’t Be Coming Home (S.I.N)
Hellraiser
Time After Time
Zombie Stomp
A.V.H.
Road to Nowhere
Don’t Blame Me*
Party With the Animals*
I Don’t Want To Change The World (demo)**
Mama, I’m Coming Home (demo)**
Desire (demo)**
Time After Time (demo)**
Won’t Be Coming Home (S.I.N) (demo)**
.Mrs J. (demo)**
I Don’t Want to Change the World (live)†
Road to Nowhere (live)†
No More Tears (live)†
Desire (live)†
Mama, I’m Coming Home (live)††

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου