Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021



Στις 19 Νοεμβρίου οι Έλληνες symphonic death-black metallers, W.E.B επιστρέφουν με το νέο τους δίσκο. Θα ονομάζεται "Colosseum" και θα κυκλοφορήσει από την Metal Blade.


Η ηχογράφηση του άλμπουμ, το master και η μίξη έγιναν στο Sound Abuse Production Studio στην Αθήνα από τον Psychon και η παραγωγή από τον Σάκη Πρέκα, ο οποίος παραδέχεται ότι αυτός ήταν ο πιο δύσκολος δίσκος που έκαναν ποτέ, ήταν επίσης ο πιο ομαλός από όλα τα sessions της ηχογράφησης, κυρίως λόγω της προετοιμασίας του στο στούντιο. 


Ο Σάκης Πρέκας, κιθαρίστας και φωνή των W.E.B., δήλωσε τα εξής :"Είχε επίσης να κάνει πολύ με τη χημεία μεταξύ μας και τον τρόπο που συνεργάζεται ο Psychon μαζί μας, διατηρώντας τις ηχογραφήσεις σε αυστηρό πρόγραμμα και ταυτόχρονα μας έκανε να νιώθουμε άνετα και να εκφραζόμαστε. Ευχόμαστε όλες τις ηχογραφήσεις μας από τώρα και στο εξής να είναι τόσο ευχάριστες όσο αυτό το άλμπουμ''. Ωστόσο, υπήρχαν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν, με τις ενορχηστρώσεις οι οποίες έχουν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο. "Όταν μπαίνεις στην τρύπα της συμφωνικής ορχήστρας και των synths, είσαι σε ένα χάος ήχων και πάντα νέες ιδέες γεννιούνται μέσα από αυτό." Όσο ισχυρό και αν είναι το αποτέλεσμα, όπως πάντα, ο δίσκος είναι μόνο ένα μέρος της εμπειρίας των W.E.B., και το συγκρότημα ανυπομονεί να επιστρέψει στις σκηνές και να κυκλοφορήσει το νέο του υλικό "Το να παίζεις ζωντανά είναι αυτό που δίνει στη μουσική το πραγματικό του νόημα. Το να ακούς τη μουσική ζωντανά μεταφέρει το πάθος της στιγμής και το να το μοιράζεσαι με το κοινό, ανταλλάσσοντας ενέργεια πέρα ​​δώθε, είναι καθαρά μαγικό". Το συγκρότημα κοιτάζει επίσης την εικοστή επέτειό του το 2022, έχοντας πετύχει πολλά μέχρι εκείνη την περίοδο, αλλά πολύ μακριά από το να γίνει. "Είναι περίεργο γιατί ποτέ δεν το σκέφτεσαι πραγματικά, και όταν το κάνεις, ακούγεται πως έχει περάσει καιρός. Ήταν μία μεγάλη περιπέτεια μέχρι τώρα. Οι W.E.B. είναι μία μπάντα που έχει περισσότερα να προσφέρει, περισσότερα να πετύχει, περισσότερα να πει. Όσο καίει η φωτιά, ο χρόνος δεν έχει σημασία''.


Το άλμπουμ μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ



Recorded and mixed by Psychon / SoundAbuseProductions

Orchestral arrangements by Christos_Antoniou(Septicflesh-Chaostar)

Operatic vocals by Niki-Rosa Frei

Artwork by Graphic no Jutsu

Tracklist :

1.Dark Web

2.Murder of Crows

3.Pentalpha

4.Colosseum

5.Dominus Maleficarum

6.Necrology

7.Ensanguined

8.Exaudi Luciferi

9.December 13th


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου