Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ο πρώην τραγουδιστής των IRON MAIDEN, Paul Di'Anno, πρόσφατα έλαβε θεραπείες λεμφικής παροχέτευσης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας.

Ένα μασάζ λεμφικής παροχέτευσης ανακουφίζει από το πρήξιμο που συμβαίνει όταν η ιατρική θεραπεία ή η ασθένεια, μπλοκάρει το λεμφικό σύστημα. Περιλαμβάνει τον ήπιο χειρισμό συγκεκριμένων περιοχών του σώματος για να βοηθήσει τη λέμφο να μετακινηθεί σε μια περιοχή με λειτουργικά λεμφαγγεία.

Ο 63χρονος μουσικός, ο οποίος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια και σήμερα βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι, ταξίδεψε στην Κροατία για να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.


Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Kastro Pergjoni, διευθυντής επιχειρήσεων της pub Cart & Horses που βρίσκεται στο Stratford του Λονδίνου, στην Αγγλία, όπου οι IRON MAIDEN έκαναν το ντεμπούτο του ζωντανά το 1976, ξεκίνησε μια καμπάνια crowdfunding στο JustGiving για την ιδιωτική θεραπεία του Di'Anno. Συγκεντρώθηκαν πάνω από 13.000 £ , περίπου το κόστος για την επέμβαση σε ένα από τα γόνατα του Paul. Μια δεύτερη εκστρατεία crowdfunding ξεκίνησε το καλοκαίρι και συγκέντρωσε πάνω από 13.000 £ από τον στόχο των 26.000 £.

Ο Di'Anno φέρεται να υποβλήθηκε σε εγχείρηση το 2016 για να αφαιρέσει ένα «απόστημα μεγέθους μπάλας ράγκμπι» στους πνεύμονές του και χρειάστηκε επέμβαση αντικατάστασης γονάτου και στα δύο γόνατα, αφού ενεπλάκη σε πολλά ατυχήματα με μοτοσικλέτα όλα αυτά τα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, ο Di'Anno αναγκάστηκε να κάθεται ενώ έπαιζε στα πιο πρόσφατα σόου του.


Ο Pergjoni, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την Cart & Horses από το 2016, συζήτησε τις προσπάθειές του για συγκέντρωση κεφαλαίων κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του το 2020 στο podcast "Uncle Steve's Iron Maiden Zone". Ερωτηθείς εάν έχει προσεγγίσει τα ίδια τα μέλη των IRON MAIDEN για να συνεισφέρουν με κάποιο τρόπο στην καμπάνια Di'Anno, ο Kastro είπε: 

 

«Ο ίδιος, όχι, δεν το έκανα, για να είμαι ειλικρινής, γιατί δεν θέλω να μπερδέψω καταστάσεις… Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πω τώρα; Δεν εξαρτάται από εμένα να πάω σε αυτούς, γιατί δεν έχω καμία σχέση με τους ίδιους τους IRON MAIDEN. Ακόμα κι όταν [χρειάζεται να πλησιάσω] τον Steve [Harris], “πάω” μέσω των φίλων του ή την αδερφή του μερικές φορές ή μέσω στενών φίλων που πρέπει να πάρει πράγματα από αυτόν. Αλλά για να πάω στους MAIDEN για κάτι που σχετίζεται με τους MAIDEN, δεν νομίζω ότι είμαι εγώ προσωπικά ή το Cart & Horses, αυτοί που θα επικοινωνήσουν μαζί τους. Θα ήθελα να βγουν μπροστά και να καλύψουν ό,τι έχει απομείνει ή να πουν οτιδήποτε, αλλά δεν νομίζω ότι εναπόκειται σε εμένα να πάω στους MAIDEN. Επειδή ο Paul έχει φίλους και έχει σχέσεις με τους MAIDEN περισσότερο από ότι εγώ, οπότε αν το ήθελαν οι MAIDEN, ή αν ήθελε κάποιος άλλος, θα το έκανε. Αλλά μέχρι στιγμής, τίποτα, δυστυχώς, όχι».

 

Ερωτηθείς ο Paul για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στη σκηνή κάποια μέρα, είπε στο Mariskalrock.com

 

(Αμετάφραστο): "Yeah. Fuckin' damn right. If I can't play music, I might as well fuckin' kill myself Μπορεί να χρειαστεί να καθίσω στη σκηνή σε μια καρέκλα, αλλά τουλάχιστον μπορώ να επιστρέψω στη σκηνή… Και μετά, όταν κάνουν το δεξί πόδι, τότε θα είμαι εντάξει για να κάνω τα πάντα. Θα πάρει χρόνο».

Και για όσους και όσες θέλουν να βοηθήσουν τον πολυαγαπημένο μας frontman, υπάρχει το ακόλουθο link με όλες τις λεπτομέρειες :  www.maidencroatia.com/helpdianno


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου