Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

Ο Bruce Dickinson επιβεβαίωσε ότι οι IRON MAIDEN σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν μια περιοδεία όπου θα ερμηνεύσουν ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ, "Senjutsu".

Ο  63χρονος τραγουδιστής συζήτησε τα μελλοντικά σχέδια περιοδείας των MAIDEN κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο τελευταίο επεισόδιο του podcast "Talk Is Jericho", με παρουσιαστή τον frontman των FOZZY και superstar του wrestling, Chris Jericho.

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΟΥ PODCAST): Talk Is Jericho - An Hour with Bruce Dickinson

Ο Bruce είπε:

"Το σχέδιο που έχουμε — δεν είναι πραγματικά μυστικό· νομίζω ότι όλοι οι άλλοι το έχουν συζητήσει — ελπίζω ότι θα γίνει, έχουμε μιλήσει να κάνουμε ολόκληρο το Senjutsu' από την αρχή μέχρι το τέλος του, αλλά όχι αυτή τη φορά, όχι προσεχώς δηλαδή. Και όλοι εκτιμούμε ότι αυτό είναι κάτι που θα λατρέψουν οι πραγματικά σκληροπυρηνικοί θαυμαστές και οι υπόλοιποι θα πουν, "Χμμμ, δεν θα πάω να το δω αυτό". Επομένως, η απάντηση είναι: ότι παίζεις σε μικρότερους χώρους, ώστε να ξεπουληθούν τα εισιτήρια μόνο με τους diehard θαυμαστές σου.

 

Ο Dickinson συνέχισε διευκρινίζοντας ότι το σκέλος της περιοδείας "Legacy Of The Beast" των MAIDEN για το 2022, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, θα επικεντρωθεί και πάλι κατά κύριο λόγο σε μια λίστα αγαπημένων τραγουδιών των fans.

 «Στην περιοδεία «Legacy Of The Beast», όλοι έχουν πληρώσει τα χρήματά τους για να δουν το σόου «Legacy Of The Beast», με Spitfires και φλογοβόλα και Ίκαρους και ό,τι άλλο συνεπάγεται», είπε. "Λοιπόν θα τα πάρουν όλα αυτά. Αλλά τα τρία πρώτα κομμάτια θα είναι πιθανώς τα πρώτα τρία κομμάτια στο άλμπουμ ["Senjutsu"]. Το "The Writing On The Wall" το γνωρίζουν ήδη, οπότε όλοι πρέπει να γνωρίζουν τα τρία πρώτα κομμάτια. Και νομίζω ότι το «Senjutsu» [ το ομώνυμο κομμάτι] είναι απλά ένα τόσο υπέροχο εναρκτήριο τραγούδι — τόσο δραματικό. Και αφού το κάνουμε αυτό, και θα έχουμε μια σκηνή για να το κάνουμε, μετά έχεις επιστρέψει στον κόσμο του "Legacy" εκείνη τη στιγμή. Αλλά νομίζω ότι το "The Writing On The Wall" θα είναι ένα υπέροχο τραγούδι — εννοώ, ένα singalong τραγούδι για το πλήθος. Μπορείτε να το φανταστείτε αυτό. Θα είναι φανταστικό».

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου