Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

 


Ο Zakk Wylde και η παρέα του ανακοίνωσαν μια νέα ανοιξιάτικη περιοδεία για το 2022. Το ταξίδι της superband θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου στο House Of Blues (San Diego / California) και θα ολοκληρωθεί στις 21 Μαίου στο Shiley Acres (Inwood). Ως opening acts θα έχουν μαζί τους την εκπληκτική Nita Strauss, τους Black Stone Cherry και τον Jared James Nichols. 

Μπορείτε να μάθετε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια αλλά και την διαθεσιμότητα τους στο official site της μπάντας blacklabelsociety.com, ενώ πληροφορίες για όλα τα VIP πακέτα εισιτηρίων θα βρείτε αποκλειστικά εδώ BlackLabelSociety.VIP

Τον περασμένο Νοέμβριο οι Black Label Society κυκλοφόρησαν το ενδέκατο album τους Doom Crew Inc. H Nita Strauss ολοκληρώνει την προσωπική της περιοδεία Winter Wasteland ενώ θα επιστρέψει στις live εμφανίσεις για κάποια επιλεγμένα shows με τον Alice Cooper λίγο αργότερα μέσα στον Μάρτιο. Οι Black Stone Cherry κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album 'The Human Condition' το 2020 ενώ λίγο καιρό αργότερα αποχώρησε από την μπάντα ο μπασίστας και ιδρυτικό τους μέλος Jon Lawhon. O Jared James Nichols κυκλοφόρησε το EP του 'Shadow Dancer' τον περασμένο Σεπτέμβριο. 


Άντληση Πληροφοριών: The rock revival

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου