Τρίτη 12 Απριλίου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος


Σχεδόν δύο χρόνια μετά την πρώτη ολοκληρωμένη studio κυκλοφορία τους, οι Ισπανοί alternative rockers Gyoza επιστρέφουν κι προσπαθούν να φέρουν εις πέρας μία αναμφισβήτητα πολύ δύσκολη αποστολή: να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Έχοντας σαρώσει στις κριτικές με το δεύτερο LP τους "Early Bird", ο alternative-stoner rock ήχος των Gyoza κατάφερε να χαραχθεί για τα καλά στα μυαλά των ακροατών τους. Πώς να μην γινόταν αυτό άλλωστε, όταν το κουαρτέτο πήρε όλον τον alternative rock ήχο των 80s, 90s και των 20s, τον ολοκλήρωσε με stoner στοιχεία και τελικά παρουσίασε κάτι ολόφρεσκο και μαγευτικό, σε μία εποχή που η αποτυχημένη ανακύκλωση καταστρέφει τη μουσική βιομηχανία; Επιπλέον, το γεγονός ότι οι περιορισμοί του Covid-19 δεν επέτρεπαν ανά καιρούς τις ζωντανές εμφανίσεις τους έδωσε αρκετό χρόνο ώστε να μπορέσουν να ετοιμάσουν τον διάδοχο της εκπληκτικής δεύτερης τους δουλειάς.

 Παρ' όλα αυτά, το "It Never Rains But It Pours" είναι και η πρώτη επίσημη εμφάνιση των δύο νέων καλλιτεχνών που ανανέωσαν το line up των Gyoza, με την Marina Berlanga να κάθεται στον θρόνο των drums και τον Isaac Valdés να αναλαμβάνει χρέη πληκτρά και κιθαρίστα. Μέχρι στιγμής, τα singles "Bitter End" και "Deliverance" είναι τα μόνα νέα singles που έχουμε ακούσει και αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις! Δεν έχουμε όμως παρά να περιμένουμε μέχρι τις 22 Απριλίου, όπου θα μπορούμε και επίσημα πλέον να διαπιστώσουμε τι μέλλει γενέσθαι για την πεντάδα από την Βαρκελώνη!

Το "It Never Rains But It Pours" είναι διαθέσιμο για pre-order στη σελίδα του συγκροτήματος στο Bandcamp(δείτε στο τέλος του άρθρου), σε ψηφιακή μορφή, cd και βινύλιο! 

1.Overture

2.Inside The Lair

3.Bitter End 

4.I've Seen Them Coming

5.Deliverance 

6.El Porveni

7.More Ghosts Than People

8.As Close As It Gets

9.Ulterior Masters

10.Sidecar

11.Double Cross

INSTAGRAM

BANDCAMP



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου