Τετάρτη 18 Μαΐου 2022


Το 13o solo άλμπουμ του Ozzy Osbourne, το οποίο αποτελεί την συνέχεια του Ordinary Man που κυκλοφόρησε το 2020, φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει νωρίτερα από ότι αναμενόταν.


Συγκεκριμένα η σύζυγος και manager του "Πρίγκηπα του Σκότους", Sharon Osbourne σε μια νέα συνέντευξη με τον Graham Norton, σε σχετική ερώτηση πως τα πάει ο Ozzy δήλωσε:


"Tα πάει καλά! Τα πάει πραγματικά καλά! Ολοκλήρωσε το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Και εδώ είμαστε(στο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο). Είναι απασχολημένος στο στούντιο. Συνεχίζει να γράφει και να τραγουδά και αυτό τον κάνει πραγματικά χαρούμενο....Δεν θα σταματήσει ποτέ να τραγουδά και να γράφει. Του έχουμε φτιάξει ένα μεγάλο στούντιο εδώ, ώστε να μπορεί να τα κάνει όλα στο σπίτι. Και ανυπομονεί να επιστρέψει, για να είμαι ειλικρινής μαζί σου".


Το νέο άλμπουμ πρόκειται να προκαλέσει αίσθηση καθώς περιλαμβάνει τη συμμετοχή μεγάλων μουσικών αστέρων όπως ο Jeff Beck, o Eric Clapton, ο ντράμερ των Red Hot Chilly Peppers, Chad Smith, o Robert Trujillo (Metallica), Duff McKagan, Tony Iommi, Zakk Wylde, Josh Homme (Queens of the Stone Age) και ο Mike McCready (Pearl Jam). Εδώ να αναφέρουμε ότι κρούση είχε γίνει και στον Jimmy Page των Led Zeppelin , να συμμετάσχει κιθαριστικά αλλά δυστυχώς η προσπάθεια δεν απέδωσε θετικό αποτέλεσμα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου