Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

  • 0 Σχόλια
  • Αναρτήθηκε από Χρήστος Καλέντζος

Πλέον όλες οι δικαστικές περιπέτειες περί πνευματικών δικαιωμάτων έχουν ολοκληρωθεί και σύντομα θα μπορούμε να απολαύσουμε την mini σειρά-αφιέρωμα στους εμβληματικούς και πρωτοπόρους Sex Pistols!

Συγκεκριμένα, η σειρά "Pistol", διάρκειας 6 επεισοδίων (για περιορισμένο χρονικό διάστημα) μας φέρνει σε επαφή με την πολυτάραχη και άναρχη ζωή των θρυλικών punk rockers Sex Pistols, μέσα από τα μάτια του κιθαρίστα τους Steve Jones, όπως ο ίδιος μας τα διηγείται στην αυτοβιογραφία του "Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol" του 2018! Τα ηνία της σειράς αναλαμβάνει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Danny Boyle, με δημιουργό τον Craig Pearce και συγγραφείς τον ίδιο και τον Frank Cottrell Boyce.

 «Είναι η στιγμή που η βρετανική κοινωνία και κουλτούρα άλλαξε για πάντα. Είναι η πυροδότηση της βρετανικής κουλτούρας του δρόμου, όπου απλοί νέοι είχαν την σκηνή για να εκφράσουν την οργή και τη μόδα τους. Όλοι τους έβλεπαν και άκουγαν, τους φοβούνταν ή τους ακολουθούσαν. Οι Sex Pistols· και στο κέντρο βρίσκεται ένας γοητευτικός αγράμματος κλεπτομανής, ο Steve Jones, ο οποίος έγινε, με τα δικά του λόγια, ο 94ος καλύτερος κιθαρίστας όλων των εποχών. Έτσι έφτασε εκεί!», δήλωσε ο Boyle! Στη σειρά επίσης εμφανίζονται πολλές από τις μορφές που στιγμάτισαν την punk σκήνη της Βρετανίας των 70s, όπως η Nancy Spungen, ο John Lydon, ο Sid Vicious και ο Glen Matlock!

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Hulu στις Η.Π.Α και στο Disney+ σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Σιγκαπούρη, στις 31 Μαΐου! Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της σειράς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου