Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022


Ο ηγέτης των Megadeth, Dave Mustaine σε μία συνομιλία με τον Andrew Daly της Vinyl Writer Music ανέφερε την επιθυμία του ότι μια μέρα ο James Hetfield  και αυτός θα μπορούσαν να γράψουν ξανά μουσική μαζί!


"Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει πραγματικά να το κάνουμε αυτό, και νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να συμβεί στη συνέχεια. Πιστεύω ότι είναι πιθανό μια μέρα ο James να έρθει και να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι ξανά μαζί. Υποθέτω ότι αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με κρατούσαν πάντα. Νομίζω ότι θα ήταν καλό για τους Megadeth και θα μπορούσε να είναι υπέροχο και για τους Metallica."


«Όταν δεν είσαι διατεθειμένος να τα παρατήσεις, τότε είναι που πολλοί άνθρωποι μπορούν να αρχίσουν να αντλούν δύναμη από σένα. Και υπήρξαν πολλοί φίλοι μου που είναι σκληροί τύποι, αλλά περιστασιακά, χρειάζονται κάποιον στον οποίο μπορούν να απευθυνθούν. Αυτοί είναι σκληροί, ανεξάρτητοι τύποι, αλλά θα πουν, "Dave, χρειάζομαι κάποια συμβουλή" ή , ''Χρειάζομαι κάποιον να μου δώσει ένα χέρι εδώ.'' Και το θέμα είναι ,πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό το λάθος, δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, το κάνω αυτό όλη την ώρα».


"Στην πραγματικότητα, το κάνω μέσω της προσευχής όλη την ώρα, το κάνω σχεδόν καθημερινά μέσω του επαγγέλματός μου και το κάνω με μερικούς από τους πιο στενούς μου φίλους. Νομίζω ότι είναι καλό να υποχωρείς στις σχέσεις γιατί διατηρεί στο να ρέει η σχέση και γι' αυτό πολλά από τα τραγούδια που έχω γράψει αφορούν σχέσεις''.


ΠΗΓΗ : vwmusicrocks 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου