Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022


Εάν ''κολλήσατε'' στη λέξη ''φαινόμενο'' στον τίτλο έχω αρκετούς λόγους ώστε να δικαιολογήσω τα πάντα γύρω από το όνομα των Drama Noir.


Έναν από τους κυριότερους λόγους και με την σύμφωνη γνώμη/άδεια του συγκροτήματος είναι ότι έχω ακούσει ολόκληρη τη νέα τρίτη δουλειά των Drama Noir και γνωρίζω από πρώτο χέρι, ότι το 2023 θα φύγουν σαγόνια, θα σπάσουν αυχένες, θα ξεκινήσουν τα γλέντια για μία από τις κορυφαίες ακραίες δουλειές της χρονιάς και όχι μόνο. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα λίγο από την αρχή, εκεί κάπου κοντά στο 2018 όπου το συγκρότημα κυκλοφορεί το ντεμπούτο του με την ονομασία ''Princess Airam''. Καταλάβαινες αμέσως ότι εδώ γεννήθηκε ένα συγκρότημα με όραμα, με μία άψογη τεχνική κατάρτιση αλλά κυρίως με συνθέσεις που μιλάνε μέσα σου.


Συμφωνικό death/black metal, με έντονη μουσική τεχνοτροπία, σπουδαίες συνθέσεις, σκοτεινή ατμόσφαιρα και το 2020 κυκλοφορούν το δεύτερό τους magnum opus με την ονομασία ''A Necromancy Lore'', η απλή επιβεβαίωση της καλλιτεχνικής τους αξίας και της εξέλιξης τους. Οι μουσικές γνώσεις σε σχέση με την αμεσότητα των συνθέσεων τους είναι η μαγική συνταγή της επιτυχίας. Ακόμα απορώ πως γίνεται μία μεγάλη δισκογραφική εταιρεία να μην τους έχει αρπάξει από τα μαλλιά (έστω του Σάμιου-drums) και να υπογράψει μαζί τους.



Τα ψέματα τελείωσαν, στις 16 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν το lyric βίντεο για το τραγούδι ''Risen to Avenge'' και θα πάρετε μία μικρή γεύση περί τίνος πρόκειται. Με τα συμφωνικά μέρη να είναι πιο έντονα, σκοτεινή ατμόσφαιρα, με μία παραγωγή οδοστρωτήρα και με τη νέα τους φωνή να ακούει στο όνομα Jon Lagen μας στέλνουν αδιάβαστους. Το ατμοσφαιρικό, συμφωνικό, τεχνικό death/black σπάνια ακούγεται τόσο όμορφο. Υπομονή λίγες μέρες ακόμα!!!



Mixed and master by Psychon Nyne (Septicflesh) at SoundAbuse Productions

Artwork by Bob Katsionis – ARTIA

Video by Kyriakos Mpalanos (Silent Winter)

Logo by Nikos Tsiolis

Lyric video release date: 16/12/2022


Links:

https://www.facebook.com/dramanoirband

https://www.youtube.com/c/DramaNoirOfficial

https://dramanoir.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/drama_noir/

https://twitter.com/DramaNoir

https://vk.com/dramanoirband

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου