Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

 


Μουσικό Σαν Σήμερα

14 Δεκέμβρη 2010

Οι Motörhead κυκλοφορούν το 20ο album της καριέρας τους με τον τίτλο ''The World Is Yours''.
Ο Lemmy Kilmister είχε αφιερώσει τον δίσκο στον τεράστιο Ronnie James Dio που είχε ''φύγει'' από καρκίνο επτά μήνες νωρίτερα.
Τον Φεβρουάριο του 2010, οι Motörhead μπήκαν στο "Longwave Studio" του Κardiff ξεκινώντας τις ηχογραφήσεις για τον διάδοχο του επιτυχημένου "Motörizer" του 2008. Πίσω από την κονσόλα του παραγωγού είναι ο Cameron Webb που πετυχαίνει έναν δυνατό και ''γεμάτο'' ήχο. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, ο drummer Mikey Dee δήλωσε ότι ο δίσκος είχε ολοκληρωθεί, με το εξώφυλλο του να είναι σχεδιασμένο από τον Μark De Vitto.
Τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι το ''Born To Loose'' και το ''Get Back In Line''.
Το ''Brotherhood Of Man'' είναι τελείως διαφορετικό από όλα τα τραγούδια του υπόλοιπου δίσκου. Αργό, βαρύ και δυναμικό. Ο Lemmy ''βαραίνει'' τη φωνή του με έναν ''απειλητικό'' τόνο!
Το καλύτερο τραγούδι του δίσκου, για μένα που θα μπορούσε άνετα να είναι στο ''Orgasmatron'' του 1986! Οι στίχοι σου δείχνουν την σαπίλα της κοινωνίας και των ανθρώπων. Ρεαλισμός.
Η ηλικία έχει αρχίσει να φαίνεται, δυστυχώς. . . Ο Lemmy προς τιμήν του, ''δίνει'' ότι έχει. Ο Phil Campbell στην κιθάρα και ο Mikey Dee στα drums είναι εγγύηση. Δεν είναι το καλύτερό τους album, αλλά όπως είπα, η ηλικία. . .
''We are worse than animals, we hunger for the kill. . .
We put our faith in maniacs the triumph of the will. . .
We kill for money, wealth and lust, for this we should be damned. . .
We are disease upon the world. . .Botherhood of man. . .''

Επιμέλεια: Κωστής Μπαρχαμπάς



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου