Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

 



Ο Sebastian Bach σε μια πολύ πρόσφατη συνέντευξη του στο 'I am all in with Scott Patterson' έδωσε λεπτομέρειες για το νέο του album, το πρώτο του μετά το 'Give 'em Hell' του 2014, το οποίο και πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 ενώ σε ερώτηση του Scott για το αν υπάρχει πιθανότητα reunion με τους Skid Row δεν απέφυγε να στάξει και λίγο φαρμάκι για την πρώην μπάντα του και την όλη μουσική βιομηχανία σήμερα.

Sebastian Bach: 'Πιστεύω γνωρίζεις ότι ήδη υπέγραψα συμβόλαιο με άλλη δισκογραφική εταιρεία και πως με την μπάντα μου θα κυκλοφορήσουμε νέο album πολύ σύντομα. Δεν μπορώ να σου πω άλλες λεπτομέρειες αλλά να ξέρεις πως πάντα δουλεύω πάνω σε νέα μουσική και τραγούδια. Βασικά χρειαζόμουν λίγο καιρό για να ξεκουραστώ και για αυτό δεν έκανα πολλά πράγματα φέτος. Ίσως να μην έπρεπε να τα λέω αυτά τα πράγματα φίλε μου, αλλά η αλήθεια είναι πως από το 1999 μέχρι σήμερα οι Skid Row έχουν αλλάξει δύο τραγουδιστές ενώ εγώ από το 1999 μέχρι και σήμερα δουλεύω ασταμάτητα στην μουσική! Είχα ξεκινήσει να ετοιμάζω το νέο μου album πριν από την πανδημία και τώρα που αυτός ο εφιάλτης δείχνει να τελειώνει προσπαθώ να συμμαζέψω την ζωή μου την καριέρα μου και την μουσική μου. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα σήμερα ο κάθε ένας μπορεί και να γίνει μουσικός και να βγάζει album και να βάζει ακόμα και τα ξαδέρφια του στην δουλειά, αρκεί να έχουν ένα κανάλι στο Youtube. Θυμάσαι πως πριν από πολύ καιρό τα πράγματα δεν ήταν έτσι, οι δισκογραφικές σε ξεψάχνιζαν για να τσεκάρουν αν το αξίζεις και μόνο αν ήσουν καλός σου έκαναν συμβόλαιο. Δεν μπορούσε ο κάθε τυχάρπαστος να κυκλοφορήσει album, τότε αυτό ήταν ένα προνόμιο για το οποίο έπρεπε να εργαστείς πολύ σκληρά. Την σήμερον ημέρα κοιμάσαι το βράδυ ενώ εργάζεσαι σαν παλαιστής και την επόμενη μέρα ξυπνάς και λες από εδώ και στο εξής θα γίνω ροκάς! Και αράζεις όμορφα και ωραία στο σπίτι σου, φτιάχνεις μια βάφλα και μετά προσπαθείς να πλασάρεις αυτή την βάφλα ως μουσική δημιουργία αφού πρώτα την 'επιδιορθώσεις' στο laptop σου! Και όλα αυτά είναι σε τέτοιο βαθμό ανεξέλεγκτα ώστε για να μπορείς να επιβιώσεις θα πρέπει να έχεις σχέδιο. Κοίτα το πως λειτουργούν π.χ. οι μεγάλες μπάντες, αφήνουν πολύ χρόνο να περάσει από το ένα album στο άλλο, ενώ ταυτόχρονα πριν παρουσιάσουν την ολοκληρωμένη νέα τους δουλειά δίνουν στο κοινό τους κάποια δείγματα είτε μέσω videos είτε τουλάχιστον ένα με δύο singles. Αυτό λοιπόν είναι και το σχέδιο που ακολουθώ και εγώ και ευτυχώς για το ότι σήμερα έχει επιστρέψει για τα καλά το βινύλιο στις καρδιές των οπαδών. Δεν φαντάζεσαι το πόσο ευτυχισμένοι είμαστε όλοι εμείς οι καλλιτέχνες με το ότι μπαίνουμε στην σειρά και περιμένουμε να δούμε το κάθε νέο μας album να 'κόβεται' σε βινύλιο και τους οπαδούς μας να περιμένουν με ανυπομονησία να το αγοράσουν. Όσο και αν βαριέμαι αυτή την διαδικασία αυτό είναι το σχέδιο που ακολουθώ και εγώ και σήμερα στο επιβεβαιώνω με τον πιο επίσημο τρόπο!' 

Ανάμεσα στους πολλούς και σημαντικούς μουσικούς που έχουν συνεισφέρει συνθετικά στο νέο album του Sebastian Bach είναι και οι Orianthi, John 5, Steve Stevens, Devin Bronson, Brent Woods, Eli Santana και ο Jeremy Colson.



Άντληση Πληροφοριών: ultimate-guitar.com


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου