Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023


Για όσους δεν έχουν ακούσει τους Έλληνες progressive-death metallers, Alterself κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας... Ανατρέξτε στη δισκογραφία των παιδιών και απολαύστε ένα από τα πιο ποιοτικά συγκροτήματα του είδους.


Η τελευταία δουλειά του συγκροτήματος ''Frost'' κυκλοφόρησε το 2018, δεν το κρύβω πως περίμενα με μεγάλη αγωνία νέα δουλειά από την μπάντα και το συγκεκριμένο EP ήρθε την κατάλληλη στιγμή! Οι οπαδοί του τεχνικού death metal, των Death, Obscura, Obituary, Sadus, Coroner και πολλών ακόμα σπουδαίων καλλιτεχνών θα ανακαλύψουν εδώ μία μπάντα που στέκεται επάξια στο παγκόσμιο στερέωμα του ακραίου ήχου που δεν έχει όρια και στεγανά!


Το EP έχει την ονομασία ''Virgin Sin'' και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά δωρεάν το Μάρτιο, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα 15 χρόνια ύπαρξης της μπάντας. Το EP περιέχει τρεις νέες συνθέσεις, μία ακουστική εκτέλεση του ''Reverie'' από το δίσκο ''Seven Deadly Blessings'' και τέλος το τραγούδι ''A Nightmare Within A Dream'', το οποίο βρίσκεται μέσα στην τελευταία δουλειά των παιδιών ''Frost'' και είχε κυκλοφορήσει το 2019 ως single/music βίντεο.


Τα τρία νέα τραγούδια έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη μουσική ταυτότητα των Alterself. Ποιοτικό death metal με κοφτερά ριφ, πανέμορφα σόλο, ένα μπάσο που επιτέλους ακούγεται και λειτουργεί σαν μία ξεχωριστή μουσική οντότητα, υπέροχα ''DEATH'' metal φωνητικά, όπως τα αγαπήσαμε από τους μεγάλους του είδους, αλλά υπάρχει κάτι που λειτουργεί υπέρ της μπάντας. Η μουσική των Alterself μπορεί να γίνει αρεστή από οποιονδήποτε οπαδό της αγαπημένης μας μουσικής και αυτό μόνο υπέρ της μπάντας μπορεί να λειτουργήσει. Η πολύ καλή ζωντανή παραγωγή με τις πανέμορφες δυναμικές της ολοκληρώνει το ήδη υπέροχο αποτέλεσμα. Αν υπάρχει κάτι αρνητικό, είναι ότι δεν είναι κανονικό άλμπουμ για να χορτάσουμε περισσότερο την μουσική μαγεία των παιδιών. Ευελπιστώ στο να μην αργήσει η τρίτη τους δουλειά, μέχρι τότε κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας τον Μάρτιο και απολαύστε αυτό το υπέροχο EP, από μία μπάντα που ξέρει να συνθέτει ποιοτικό death metal!



Alterself facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου