Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023


Οι Melan Selas, είναι ένα black metal συγκρότημα με καταγωγή από τα Τρίκαλα, υπέγραψε συμφωνία με την The Circle Music για την κυκλοφορία του επερχόμενου δεύτερου άλμπουμ τους, "Zephyrean Hymns".


 Προγραμματισμένο για τον Σεπτέμβριο του 2023, το νέο άλμπουμ δίνει νέα πνοή στη σκηνή του black metal και υπόσχεται να τοποθετήσει το συγκρότημα μεταξύ των μεγάλων της ελληνικής black metal σκηνής.


Οι Melan Selas δημιουργήθηκαν το 2015 και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δύο EP και ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, το “Φάος”. Το συγκρότημα αποτελείται από τους D.K. (For My Sanity, Katavasia) που χειρίζεται όλα τα όργανα και τον Astraea σε φωνητικά λυρικά καθήκοντα.


Όσον αφορά την συμφωνία, το συγκρότημα σχολίασε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την εταιρεία The Circle Music και τα νέα μονοπάτια που πρόκειται να ακολουθήσουμε. Ένα εκπληκτικό δημιουργικό ταξίδι ξεκινά με το επερχόμενο άλμπουμ μας "Zephyrean Hymns" που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2023! Μια νέα διάσταση... Μεγάλο νέο νόημα.»


Melan Selas online:
Facebook
YouTube
Bandcamp

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου