Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023



Έτοιμο είναι το νέο τρίτο δισκογραφικό βήμα των Ελλήνων symphonic metallers, Enemy Of Reality.


To άλμπουμ, το οποίο είναι concept, θα έχει την ονομασία "Where Truth May Lie" και θα κυκλοφορήσει στις 24 Φεβρουαρίου από το Vinylstore σε πολλές και διάφορες εκδόσεις. Το εξώφυλλο είναι μία δημιουργία της Thoth Graphics. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Άγγελο Βαφειάδη και τους Enemy Of Reality. H ηχογράφηση και η μίξη από τον Μιχάλη Σκαράκη στα 133 productions. Το master επιμελήθηκε ο Νάσος Νομικός στα VU Productions Mastering Studio.




H ιστορία του δίσκου :

''Η ιστορία εκτυλίσσεται στην αρχαία Ελλάδα, μια φρικτή νύχτα όταν μια μητέρα και μια κόρη χάθηκαν στις φλόγες της πίστης τους. οι μουρμούρες που προσεύχονταν έγιναν το εγκώμιό τους όταν η φωτιά των κεριών της προσφοράς τους σφράγισε τη μοίρα τους. Στάχτες και σωροί από κάρβουνα ήταν ό,τι απέμεινε από αυτά όταν επέστρεψε ο τραγικός πατέρας, ο Ιερέας. Πόσο ειρωνικό είναι να σας αρνούνται όλα όσα αγαπήσατε ποτέ από τους ίδιους τους θεούς που λατρεύετε. Μανιακά γέλια και κλάματα ξέφυγαν από το στόμα του καθώς γονάτισε πάνω στις στάχτες όλων όσων αγαπούσε. Αυτή η νεκρική πυρά κατέκαψε την πίστη του.


Απελπισμένος άρχισε να περιπλανιέται μακριά από τον πολιτισμό, χάνοντας τον εαυτό του μέσα στα δάση, όπου κατοικούσαν κάθε είδους πλάσματα. Σάτυροι και Νύμφες, Κένταυροι και νόθοι απόγονοι των θεών, οι απόκληροι της κοινωνίας, ενθουσιάστηκαν που καλωσόρισαν μια ακόμη ψυχή στον κύκλο τους. Κάποιοι πρόσφεραν πνευματική θεραπεία, μέσω του αλκοόλ και του μανιακού χορού, ενώ άλλοι επέμεναν ότι τροφοδοτούσε τις ανάγκες του σώματός του, με τις πιο κρυφές σεξουαλικές επιθυμίες. Ωστόσο, και οι δύο θεραπείες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε φρικτό θάνατο, αν γίνει σκλάβος τους. Το παραμύθι του Μαρσύα που αψήφησε τον Απόλλωνα με το μουσικό του ταλέντο και της νύμφης Ηχώ που έπεσε θύμα της καταβρωχθιστικής αγάπης του Πάνα, τον ξύπνησε από την έκσταση. Η μόνη του ελπίδα ήταν να ακολουθήσει έναν άλλο ψίθυρο του δάσους, μια φήμη για τον Φιλόσοφο, έναν παντογνώστη, μία οντότητα κρυμμένη στην κορυφή του βουνού, ξεχασμένη καιρό από έναν κόσμο που απελπίζεται να εγκαταλείψει τις αλήθειες του παρελθόντος. Αλλά όχι τόσο απελπισμένος όσο ήταν για να τα αποκαλύψει. Αν και ανήσυχος, πρέπει να μάθει τι βρίσκεται πέρα ​​από την οδυνηρή ύπαρξή του, ποιος υφαίνει τη μοίρα των ανθρώπων και τη δική του.''


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου