Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2023



Οι Necromantia θα κυκλοφορήσουν την πρώτη, πλήρης και επίσημη βιογραφία του συγκροτήματος η οποία καλύπτει 32 χρόνια μουσικής και άγνωστων ιστοριών.


Διατίθεται σε σκληρόδετη έκδοση (100 αριθμημένα αντίγραφα)και σε περιορισμένες (400 αντίτυπα) και κανονικές εκδόσεις μόνο για βιβλία μέσω της Pagan Records


Ένα από τα πιο σημαίνοντα συγκροτήματα του είδους του black metal, οι Necromantia, θα κυκλοφορήσει το πρώτο του επίσημο και πλήρες βιβλίο βιογραφίας στα αγγλικά τον Μάρτιο του 2023 μέσω της Pagan Records. Με τίτλο «The Serpent and the Pentagram: The Official Chronicles of Necromantia», το βιβλίο γράφτηκε από τους The Magus (συνιδρυτής της Necromantia) και Aris Shock (συγγραφέας του «Rites of the Abyss»).


Μετά τον θάνατο του Baron Blood και το αποχαιρετιστήριο άλμπουμ του συγκροτήματος, η επίσημη βιογραφία των Necromantia κυκλοφόρησε επιτέλους. Εξιστορεί την πλήρη ιστορία του συγκροτήματος και το τολμηρό ταξίδι τους μέσα από τρεις δεκαετίες μοναδικών σκοτεινών δημιουργιών. Το βιβλίο βασίζεται σε προσωπικές αναμνήσεις του The Magus, πολλές από τις οποίες αποκαλύπτονται για πρώτη φορά.


Το βιβλίο ξεκινά από τη δεκαετία του '80, εξηγώντας πώς σχηματίστηκε ο πυρήνας των Necromantia και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όλα τα ηχογραφημένα έργα τους, τους στίχους, τα εξώφυλλα, τις επιρροές, την αποκρυφιστική έρευνα, την έμπνευση και πολλές άλλες λεπτομέρειες. Μιλάει επίσης για τις προσπάθειες των The Magus και Baron Blood σε άλλα συγκροτήματα και έργα, τη μουσική παραγωγή, fanzins και εταιρίες (Thou Art Lord, Rotting Christ, N.A.O.S., Raism, Terra Tenebrae/ Soulskinner, Storm Studios, Blasphemous Mag, Black Lotus Ρεκόρ και πολλά άλλα).


Το Serpent and the Pentagram… περιλαμβάνει επίσης αποκλειστικά σχόλια από μουσικούς που συνεργάστηκαν με τους Necromantia και αποφθέγματα άλλων αξιόλογων ανθρώπων της διεθνούς extreme metal σκηνής. Το βιβλίο ξεκινά με έναν διορατικό πρόλογο του Κώστα Χρονόπουλου, αρχισυντάκτη του Metal Hammer Greece.


Το Serpent and the Pentagram… έρχεται σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η έκδοση Die Hard, περιορισμένη σε 100 αριθμημένα αντίγραφα και διαθέσιμη μόνο μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Pagan Records, περιορισμένης έκδοσης και κανονικής έκδοσης.


Ο The Magus των Necromantia δήλωσε τα εξής: «Ο χρόνος είναι αδίστακτος και σκληρός. Αλλά είναι επίσης θεραπευτικός και συγχωρητικός. Ο χρόνος των Necromantia δεν έληξε, αλλά είναι ο ξάδερφος του Χρόνου, ο Θάνατος αποφάσισε διαφορετικά και μετέφερε τον Baron Blood σε άλλο αεροπλάνο πριν από μερικά χρόνια. Έτσι οι Necromantia έγραψαν το τελευταίο τους κεφάλαιο με το άλμπουμ «To the Depths We Descend». Έτσι το βιβλίο ολοκληρώθηκε… και τώρα είναι διαθέσιμο σε έντυπη μορφή.


«Αυτή είναι η πλήρης και επίσημη βιογραφία μας που χρονολογείται από τα σχολικά μας χρόνια έως το 2021. Μια πλήρης ιστορία που περιλαμβάνει σπάνιο φωτογραφικό υλικό που καταγράφει το ταξίδι μας στο βασίλειο της ακραίας μουσικής, που αγαπάμε εσείς και εμείς, το black metal. Μείναμε πάντα πιστοί στις αρχές μας και μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας προσφέρουμε ως δώρο μια πολύ σπάνια ηχογράφηση των πρώτων μας ημερών. Μέσα από εσάς, τους οπαδούς, θα είμαστε πάντα Αιώνιοι. Χαιρετισμούς”

Το βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε ΕΔΩ


Necromantia online:
Facebook: https://www.facebook.com/necromantiaband
Bandcamp: https://necromantiaofficial.bandcamp.com/ 
Instagram: https://www.instagram.com/necromantia_band 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου