Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023



Τέσσερα χρόνια πέρασαν περίπου από την τελευταία επίσκεψη των αγαπημένων Αμερικανών power metalers, Jag Panzer στο Temple.


 Στο πλαίσιο της μίνι Ευρωπαϊκής τους περιοδείας "Metal Melts Τhe Ice Winter Tour 2023" επισκέφθηκαν για άλλη μία φορά τη χώρα μας, αυτή τη φορά στο Κύτταρο. Τα ιδρυτικά μέλη Harry "The Tyrant" Conklin και Mark Briody, πλαισιώθηκαν από τον κιθαρίστα Ken Rodarte (που αντικαθιστά επάξια τον απελθόντα Joey Tafolla), τον "ZZ Top" Rikard Stjernquist στα drums και τον Aric Avina στο μπάσο που αντικατέστησε για τις ανάγκες της περιοδείας τον John Tetley. Απίστευτα κεφάτοι και ακούραστοι, ουσιώδεις και χωρίς φανφαρονισμούς, έπαιξαν τίμιο metal όπως μόνο αυτοί ξέρουν και ανταποκρίθηκαν άψογα στο απαιτητικό setlist, το οποίο περιείχε αρκετά κομμάτια από το εμβληματικό "Ample Destruction", γεγονός που ξεσήκωσε τον κόσμο και έτυχε θερμής αποδοχής από το σύνολο του κοινού (που τίμησε τη μπάντα με μερικά...moshpit στο μπροστινό μέρος της σκηνής), δείγμα της αγάπης όχι μόνο των Jag Panzer αλλά και της σπουδαίας δισκογραφία τους. Ένα εξαιρετικό και προσεγμένο setlist 90 λεπτών, χωρίς encore! Μετά το τέλος της συναυλίας η μπάντα κατέβηκε από τη σκηνή και έγινε ένα με τους οπαδούς, πίνοντας μαζί τους, βγάζοντας φωτογραφίες και υπογράφοντας αυτόγραφα, δείγμα της απλότητάς της, αλλά και της αμεσότητας που έχει στον κόσμο.

 


Μέχρι την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο "The Hallowed" και διαδόχου του εξαιρετικού "The Deviant Chord" από την Atomic Fire Records, υπομονή!!! 






SETLIST :

Metal Melts The Ice

Licensed To Kill

Black

Iron Eagle

King At A Price

Achilles

The Mission (1943)

Foggy Dew

Generally Hostile

The Watching

Harder Than Steel

The Scarlet Letter

Take To The Sky

Shadow Thief

Chain Of Command

Warfare

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ, ΠΑΝΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

ΒΙΝΤΕΟ : ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου