Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023


Το νέο τους official video μας παρουσίασαν οι Έλληνες Enemy Of Reality για το τραγούδι ''Downfall''.


''Αδέρφια και αδερφές, επιτέλους, ήρθε η ώρα για μια άλλη τραγική ιστορία να ξεδιπλωθεί.. Τα αστέρια έχουν ευθυγραμμιστεί και καθώς ο Ιερέας δραπετεύει μέσα από έναν τοίχο από φλόγες, μπορεί μόνο να περιπλανηθεί εκεί που μπορεί να βρίσκεται η αλήθεια..

Έτσι, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του 3ου πνευματικού τέκνου μας 📀 «Where Truth May Lie», καθώς και του νέου μουσικού βίντεο «Downfall».

🤘 Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο δίσκο σε μορφή cd & βινυλίου digipack από το Vinyl Store:

https://bit.ly/eor_wtml_vs2023

🤘 ή αποκτήστε το νέο μας δίσκο απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Bandcamp: https://enemyofreality.bandcamp.com/

..και φυσικά μπορείτε να κάνετε streaming το άλμπουμ στο Spotify, την Apple Music και άλλες ψηφιακές πλατφόρμες!

Η ιστορία:

📜 «Είμαι ο Ιερέας. Τουλάχιστον έτσι ήμουν. Μέχρι που η κόρη και η γυναίκα μου, ολόκληρος ο κόσμος μου, κάηκαν ζωντανοί, χάθηκαν στις φλόγες κατά τη διάρκεια της βραδινής προσευχής τους. Η φωτιά των κεριών της προσφοράς τους σφράγισε τη μοίρα τους. Συντετριμμένος από τη φρίκη να βρω τα καμένα σώματά τους, με άρνηση όλων όσων αγάπησα ποτέ από τους ίδιους θεούς που λάτρευα, τώρα παλεύω να βρω έναν λόγο ύπαρξης. Η πίστη μου, οι ελπίδες και τα όνειρά μου κάηκαν όλα από αυτή τη νεκρική πυρά...Τώρα, χωρίς να έχει απομείνει σπίτι, ψάχνω να βρω απαντήσεις και νόημα για τη δική μου ύπαρξη.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου