Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023


Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Blaze Bayley.


Συγκεκριμένα την Κυριακή το απόγευμα , στις 26 Μαρτίου στο σπίτι του έπαθε έμφραγμα όπου εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση από το management.


''Λυπούμαστε ειλικρινά που ανακοινώνουμε ότι ο Blaze υπέστη καρδιακή προσβολή στο σπίτι του χθες το απόγευμα και τώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, αναμένοντας νέα για περαιτέρω χειρουργική επέμβαση/θεραπεία. Είναι σε καλή διάθεση υπό τις περιστάσεις, αλλά είναι εντελώς απογοητευμένος που αναγκάστηκε να αναβάλει τις επικείμενες εμφανίσεις μας όπου θα μεταφερθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Οι επιστροφές χρημάτων των εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμες, αλλά ελπίζουμε πραγματικά να διατηρήσετε τα εισιτήριά σας και να έρθετε στις νέες ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε μόλις προγραμματιστούν.

Όσον αφορά τις εμφανίσεις που έχουν ήδη κρατηθεί για τον Ιούνιο-Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, λογικά πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πόσο γρήγορη θα είναι η ανάκαμψη του Blaze, γι' αυτό παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι και εν τω μεταξύ, το πιο σημαντικό, είμαστε σίγουροι ότι θα συμμετάσχετε μαζί μας για να του ευχηθούμε πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Η Blaze μας λείπει, ανυπομονεί να ανακτήσει πλήρως την υγεία του και να σας δει όλους ξανά.

Κάθε καταιγίδα τελειώνει… «η καρδιά σου θα θεραπευτεί»

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την κατανόηση και την υποστήριξή σας.

Mark Appleton & Christopher Appleton (management / bookings).''




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου