Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

 


Μόλις πριν λίγες μέρες η ταλαντούχα νεαρή κιθαρίστρια Sophie Burrell ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media την δημιουργία της νέας της μπάντας BXRRELL στην οποία συμμετέχουν οι μουσικοί Sped Spedding (rythm guitar), James Rookyard (bass), Simon Uselis (drums) ενώ lead κιθάρες και φωνητικά τα έχει αναλάβει η Sophie. 

H Sophie Burrell παρά το νεαρό της ηλικίας της (23) μετράει ήδη 14 χρόνια καριέρας αφού παίζει κιθάρα από μικρό παιδί. Άρχισε να κάνει live από τα εννιά της χρόνια κάνοντας guitar διασκευές σε πολύ γνωστά και δύσκολα κομμάτια των Iron Maiden, Pink Floyd, Guns N' Roses, Bon Jovi, Alter Bridge, Slipknot και πολλά άλλα ενώ μέσα από το κανάλι της στο YouTube μας χαρίζει σχεδόν καθημερινά ένα οπτικοακουστικό rock και metal παράδεισο από μελωδίες που αγαπήσαμε αποκαλύπτοντας το απίστευτο και τεράστιο ταλέντο της στην εξάχορδη θεά. Τα τελευταία χρόνια δούλεψε πάρα πολύ και με την φωνή της και η πρώτη της απόπειρα να τραγουδήσει ήταν στην full band διασκευή της στο  Blackbird των Alter Bridge κάνοντας πραγματικά εκπληκτική δουλειά. 



Έχοντας για την ηλικία της ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό η Sophie σπούδασε σε μουσικό κολέγιο από το οποίο και αποφοίτησε το 2017 και σήμερα έχει την υποστήριξη και την επικύρωση μεγάλων εταιριών όπως η PRS Guitars, D' Addario, EVH Gear και Boss FX. To 2021 η Sophie κυκλοφόρησε το πρώτο της guitar single 'Tranquility'. 



Σήμερα η Sophie Burrell προχωράει στο επόμενο βήμα της καριέρας της και πλαισιωμένη πλέον από πολύ ταλαντούχα νέα παιδιά παρουσιάζει το πρώτο δείγμα της δουλειάς τους με το single  'DARE TO'. Ολόφρεσκος Hard Rock ήχος με αρκετά pop περάσματα, ένα ταχύτατο αλλά και μελωδικό solo κιθάρας που βγάζει φωτιές, στίχοι ερωτικοί, δυνατά φωνητικά και σε γενικές γραμμές μια μπάντα δεμένη που δείχνει πως το μέλλον της ανήκει. Μακάρι να ακούσουμε σύντομα και ένα ολόκληρο album. Μέχρι τότε, 'don't dare to don't try to, don't try to cover your shame'  💜 το ακούτε εδώ 👇👇👇👇




Και το κατεβάζετε εδώ: Bxrrell / Dare To



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου