Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023


Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ, «Macabre Ritual», από τους Έλληνες black metallers Temple of Katharsis, είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία μέσω της Theogonia Records από τις 24 Ιουλίου 2023.


Οι προπαραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω του site της δισκογραφικής Theogonia Records ΕΔΩ και ξεκίνησαν να αποστέλλονται στις 31 Ιουλίου 2023.


Βυθιστείτε στην απαίσια άβυσσο της μαεστρίας του black metal καθώς οι Temple of Katharsis σας μεταφέρουν σε ένα οδυνηρό ταξίδι στα βασίλεια του σατανισμού, της αντιθρησκείας, του θανάτου, του σκότους και του πολέμου. Αυτό το μνημειώδες έργο υπόσχεται μια έντονη και στοιχειώδες σαγηνευτική εμπειρία για όλους τους οπαδούς του είδους.


Το "Macabre Ritual" θα κυκλοφορήσει επίσημα σε μορφή CD στις 4 Αυγούστου 2023. Η έκδοση CD περιλαμβάνει ένα προσεκτικά κατασκευασμένο βιβλιαράκι 12 σελίδων, το οποίο σας οδηγεί βαθύτερα στην κρυπτική άβυσσο του "Macabre Ritual" με στοιχειωτικά έργα τέχνης και κρυπτικές πληροφορίες που ενισχύουν την καθηλωτική εμπειρία στον κόσμο των Temple of Katharsis.


Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από οκτώ ανίερους ύμνους, που ο καθένας κάνει ένα κακόβουλο ξόρκι σε όλους όσους τολμούν να ακούσουν. Από τα ανατριχιαστικά και ατμοσφαιρικά βάθη του «Abyssal Cold Void» μέχρι την αδυσώπητη επίθεση του «The Burning Flood of Antichrist» και τα αποκρυφιστικά ξόρκια του «Inside the Medieval Crypt», κάθε κομμάτι βυθίζει τον ακροατή σε έναν μακάβριο κόσμο απαίσιων τελετουργιών και αφηγήσεων. .


Έχοντας κάνει πάταγο στην underground black metal σκηνή με τις κυκλοφορίες του demo, EP και split άλμπουμ, οι Temple of Katharsis έχουν καθιερωθεί ως μια τρομερή δύναμη στο είδος. Μοιράζοντας τη σκηνή με θρύλους όπως οι Septic Flesh, Rotting Christ και Gaerea, οι ζωντανές εμφανίσεις τους δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακές εμπειρίες, αφήνοντας το κοινό μαγεμένο.


Temple of Katharsis online
Facebook: https://www.facebook.com/templeofkatharsis
Bandcamp: https://templeofkatharsis.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCnO4OPByRCN4B9l-t2ia_3w

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου